lauantai 25. joulukuuta 2021

Talvi kääntyy valoon päin - kannattaa käydä ulkona!

Joulun aika on sujunut upeasti. Molemmat lapset olivat paikalla ja se ei ole koskaan itsestään selvää. Nyt oli taas onnekasta.

Äiti (tai oikeammin kotihoitaja) soitti jouluaattona iltapäivällä ja (äiti sitten) kysyi, missä olin. He (hän ja kotihoitaja) kuulemma odottivat minua sinne. Äiti muistaa kaiken ällistyttävän hyvin, vaikka tykkääkin nautiskella isän jäljillä muistamattomuuden lähteistä. Kerroin, etten ole todellakaan tulossa aattona, vaan tapaninpäivänä, kuten oli moneen otteeseen sovittu. Kun vielä käytiin läpi se, ettei tapaninpäivä ollut seuraavana päivänä, vaan sitä seuraavana, päästiin sopimaan kellonajat tapaamista varten. Sitten kaikki oli hyvin. Niin luulen.

Soitin tänään isän palvelukeskukseen ja siellä kuulemma norovirustilanne on hyvä eli sinne voi ihan huoletta mennä. Se on helpottavaa 👍.


Hetken verran kävin kameran kanssa katselemassa vuodenvaihteen valoa. Aurinko on vielä matalalla, mutta parhaimmillaan se riittää herättämään ison ilon ja innostuksen.

Räkättirastaat ovat liikkeellä ja pihlajanmarjat kelpaavat niille iloisesti 🥰 Tästä se talvi paranee! ⛄❄🤍🥰💡



8 kommenttia:

  1. Lumi ja pakkanen ovat kaunistaneet maisemat upeiksi, niukka valo vain tukee sitä. Rauhallista Joulun aikaa Sinulle ja perheellesi <3

    VastaaPoista
  2. Hyvä että noro-tilanne on helpottanut isäsi hoitopaikassa ja voitte vierailla siellä. Sulla on molemmissa vanhemmissa huolehtimista nyt samaan aikaan. Tuntuu kuitenkin siltä että osaat ja uskallat ottaa omaakin aikaa ja se on tärkeää ja välttämätöntä oman jaksamisen vuoksi.
    Mukavia joulun ja uuden vuoden välipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kristiina!

      Noro-tilanteen helpottuminen on ehdottoman upea juttu! Yksi hankaluus matkassa vähemmän 👍

      Poista
  3. Onpa kiva kuva!!
    Mukavaa, että tautitilanne hellittää ja pääset taas isää katsomaan. Niin tärkeää, teille molemmille <3 Törmäsin Instassa isäsi kuvaan joskus sen jälkeen, kun olit sen tänne postannut. Niin jotenkin vangitseva ja pysäyttävä kuva! <3
    Olen iloinen, että sait lapset lähelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Helmi!

      Elämä tarjoilee aina välillä jotain parempaa ja tasapainottaa ikävien tapahtumien puntteja 🥰

      Poista

Kiitos kommentistasi!