perjantai 23. toukokuuta 2014

Perjantain bongauksia...

Lintutornilla tiirailin. Ei petolintuja eikä kurkia, mutta laulujoutsenilla on nyt kolme poikasta :-) Pesän peittelystä päätellen lisää saattaa olla tulossa :-)

Mitä enemmän kuvia, sitä vähemmän niitä ehtii katsoa valmiiksi tänne laitettavaksi. Tässä kuitenkin pikakatsaus laulujoutseniin (näen tässä kuvassa vain kaksi poikasta, kolmas on jossain) ja kevään/kesän ensimmäinen korentoni. Suloisesti vastavaloon - se näytti siinä kaubiilta eikä muita kuvakulmia ollut tarjolla. Jotain tytönkorentoa veikkaan, korentotietämykseni on luvattoman heikko...6 kommenttia:

 1. Voi mahdoton miten tämä kesä etenee vauhdilla, joutsenillakin jo poikaset. Äkkiä joku sellainen hiukan hidastava jarru päälle =DD Taitaa tuo korentosi olla vasta kuoriutunut, koska kuultaa lähes läpi. Ei näistä pienistä tytöistä tai keijuista millään meinaa saada lajimääritystä tehtyä. Nim. tämän illan asian kanssa tuskaillut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voi ihailla, vaikkei nimeä tietäisikään :-)

   Poista
 2. Tänä vuonna on linnuillla aikaisin poikasia

  VastaaPoista
 3. Luonnossa tapahtuu nyt niin paljon. Vastahan ne joutsenet tulivat ja nyt jo poikaset. Onneksi voi kuviin tallettaa kesän ihania hetkiä. Niinkuin nuo joutsenvauvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuva on ainakin minulle tärkeä tapa palauttaa mieliin parhaita hetkiä ja muistoja. Vahvistuvat sillä tavalla entisestään. Nuo joutsenvauvat olivat niin ihania, että lässytin niille lintutornista asti :-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)