keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tyttären lakkiaiset lähestyvät...

Puolentoista viikon kuluttua meillä on tyttären lakkiaiset. Omatunto hätyyttää toimimaan jo, vaikka luulen tarjoilujen olevan kohtuullisen selvänä mielessäni. Pihaa pitäisi vielä aavistus siistiä. Ostoslistaakin voisi tehdä viimeistään viikonloppuna. Juhlakalu itse lukee pääsykokeisiin 24/7 enkä halua hänen vaivaavan näillä asioilla päätänsä ennen pääsykokeita. Kyllä minä pärjään - kahden miespuolisen apulaisen kanssa :-)

Ennusteiden mukaan sää pitäisi olla ulkoilukelpoinen juhlapäivänä. Mutta noita ennusteita pitää tarkkailla nyt säännöllisesti.

Vaan silti vain tänne peruskeväisiä kuvia, poimintoja kuvausmatkoilta. Yksinäisiä kevään merkkejä - ja kohta on jo kesä... =D

Ensimmäinen tintti on ihanan terhakka ja jäpäkkä :-) Toisen tintin tukka on sekaisin. Tuomen kukat ovat tässä siksi, että niiden tuoksu on minusta ihanaa. Ja rentukkakuva siksi, että jokaisessa itseään kunnioittavassa luontoblogissa näyttää olevan keväisin ainakin yksi rentukkakuva. Liityn siis vihdoin tuohon joukkoon ainakin tässä mielessä ;-)

12 kommenttia:

 1. Tosi hienot tinttikuvat, tuo toinen ei ole oikein kunnolla vielä herännyt :=)
  Tuomenkukka on kaunis, mutta tuoksu liian voimakas minun herkkään nenääni :)
  Ai, että edes yksi rentukkakuva pitäisi ottaa...jospa viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Tämä rentukkajuttu on oma analyyttinen havaintoni, jonka Tuula tuossa seuraavassa kommentissa vahvistaa todeksi ;-)

   Poista
 2. Pienet kuvausretket tuovat sopivasti hengähdystaukoa valmistelujen väliin. Saat siitä lisää energiaa ;) ja kyllä ainakin yksi rentukkakuva pitää olla ;))

  VastaaPoista
 3. Suloiset tinttikuvat. Ups... onkin jäänyt rentukat kuvaamatta... viikonloppuna ehkä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Jään odottamaan viikonlopun kuvasaldoa :-) Mitä sieltä sitten tuleekaan...

   Poista
 4. Ihana kevä kuvissasi!

  Lakkiaisten valmistelut ovat mukavia, tosin työntäyteisiä! Onnea tyttärellesi ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Minä tuppaan vähän lykkäämään kaikkea, mutta suku on pieni, joten kyseessä ei ole äärimmäinen ponnistus... Hyvin ehtii :-)

   Poista
 5. Tuomen tuoksua saa ihastella kyllä aika monessakin paikassa. Mun ykkösrentukkapaikka taisi kuivua ennen kukintaa. Meilläkin tytär pääsee ylioppilaaksi ja minä sain pienen "hermoromahduksen" kun tuntui, että ei hommat etene suotuisaan suuntaan. No, illalla selvisi asioiden kuitenkin sujuneen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on oikein rentukkapaikka... ;-)

   Olen itse kai liiankin rento... (vaikka silti on paineita). Tärkeintä on juhlakalu, hyvä seura ja kohtuullinen tarjoilu. Yritän ylittää riman tuossa tarjoilun kohtuullisuudessa, muut järjestyvät itsestään :-)

   Poista
 6. Kuvissasi on niin kevät!
  Edellisen postaukset kuvat ovat aivan ihanat!
  Tsemppiä juhlavalmisteluihin!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)