lauantai 4. heinäkuuta 2020

Vihavuoden isokoskeloita

Jos en innostunut niin kovasti 30 asteen helteistä, niin en niin suuresti innostu myöskään näistä sateista. Huomisesta on luvattu välipäivää sateille, mutta aamulla paikat ovat vielä loputtoman märkiä perusteellisten sateiden jäljiltä. Se tarkoittaa vaatteiden kastumista :-( Minun sadevaatteeni ovat raskaat ja vanhanaikaiset, kaipaavat ehdottomasti päivittämistä tähän päivään, jotta niillä jaksaisi liikuskella enemmän.

Takaisin eiliselle Vihavuoden reissulle.


Isokoskelot nautiskelivat auringosta ja lämmöstä laiturilla. Enimmillään niitä oli viisi, tässä vain kaksi.Toisen tukka oli huomattavasti levottomampi kuin toisella ;-)Aurinko paistoi melkein suoraan lintujen takaa, mutta kuvat tällä kertaa tästä kuvakulmasta ;-)

Mahtavaa viikonlopun jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kitos, Hitunen!
   Erilainen ympäristö rentoutti hyttysistä huolimatta :-)

   Poista
 2. Olivat tosi rauhallisia. Hyvät kuvat.

  VastaaPoista
 3. Vihavuosikin meni to go-listalle. Kattelin googlesta, että sieltä ei kauheesti oo kuvia, mutta historiallisista kuvista vois selvitä paalutuksenkin arvoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on jonkinlainen historian havinan myötä kuollut mylly, josta on ihan museokin. Olen käynyt vain ulkopuolelta katselemassa.

   Talvella kovilla pakkasilla koski on upea ja koskikarat tulevat näkyville sulan ollessa suppea. Väillä näkyy saukkojakin ja minkinkin olen nähnyt talvella tuolla.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)