lauantai 23. toukokuuta 2020

Kyhmyjoutsen poikanen selässään

Vapaapäivinä tulee irroiteltua ;-) Eilinen reissu alkoi aamukahdeksalta ja päättyi noin 12 tuntia myöhemmin. Edellisen päivän puutarhatouhuamiset tuntuivat - ja tuntuvat edelleen jaloissa ja pakaroissa. Askeleet eivät suju kevyesti kyykistymisistä puhumattakaan ;-) Mutta elämä on ihanaa :-)

Eilisen päivän suurin ilo oli kyhmyjoutsenperheen kohtaaminen. En ole koskaan nähnyt joutsenen kantavan poikasta selässään ja nyt oli riemuisa hetki todistaa tätäkin kauneutta :-)


Äidin selässä on tietenkin ihanaa olla, mutta itsenäisyys on vielä parempi. Sitkeästi taisteli pieni otus itsensä äipän selästä veteen ja porskutteli sitten iskän luokse :-)


Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

18 kommenttia:

 1. Mä en ala, noin ihana kuva äiti joutsenesta ja suloisista poikasista, ihan mielettömän hienoja kuvia, sinulla hyvät paikat seurata niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piritta!

   Loma- ja vapaapäivinä käyn myös merta edempänä kalassa. Nämä joutsenet löytyivät Nauvosta :-)

   Poista
 2. Oi, miten hellyyttävät kuvat! Joutsenen poikanen matkustamassa emon siipien suojassa on jotain maailman suloisinta ja herttaisinta. Poikanen on niin pehmeän untuvainen ja emon sulat niin kauniin valkoiset pehmoiset, mutta siivet samaan aikaan kuitenkin myös vahvat ja suojelevat.

  VastaaPoista
 3. Oi, siellä on jo joutsenella poikaset. Suloinen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla reissulla, ihan lähellä, yksi joutsenpari vasta teki pesäänsä, kun tällä parilla puolestaan oli jo kokonainen katras kuoriutunut :-)

   Poista
 4. Jotain samaa taas; olen kanssa riemuissani ja puutarhahommat tuntuu lihaksissa...

  VastaaPoista
 5. Hellyttävä hetki. Hienoa, että näit ja sait kuvattua.
  Puutarhatöistä juontuva jäykkyys ja pieni kolotus ei harmita. Tietää tehneensä jotain mukavaa.
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. Nyt on niin ihanaa aikaa kun näkee poikasia! Joutsenperhe on jotenkin niin idyllinen näky! Sitten vihdoinkin kevät otti vauhtia ja kaikki alkaa näyttää niin vihreältä! Kohta on kesä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä julistettiin kesä alkaneeksi jo eilen, kun oli niin lämmintä :-)

   Poista
 7. Siinä onkin hyvä matkustaa. Upeat kuvat.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)