torstai 31. joulukuuta 2020

Uuden vuoden lupauksia

En tavallisesti tee mitään uuden vuoden lupauksia, tyydyn vain tarkistamaan elämäni suuntaviivoja muutaman kerran vuodessa. Tällä kertaa teen poikkeuksen, sillä kulunut vuosi on opettanut paljon ja haluan ottaa edes osan noista opeista haltuuni 😊.

1. Pyrin yhä enemmän arvostamaan itseäni yhtä lailla kuin läheisiäni. Oma jaksaminen on tärkeää, samoin omien voiman lähteiden tunnistaminen ja onnistumisista iloitseminen.

2. Pyrin olemaan uskollinen omille arvoilleni. Olkoot muut mitä mieltä ovat. He eivät elä minun elämääni.

3. Maltan mieleni, minkä jaksan ja käyttäydyn yhä useammin niin kuin haluaisin. Nykyään joko temperamenttini tai liika miellyttämishaluni ampuvat liian usein yli. Minä pystyn tähän - tai ainakin parempaan 😊.

4. Varaan aikaa läheisilleni. Heidän ansiostaan jaksan ja jopa nautin tästä kaikesta 🌷.

5. Uskallan olla minä ja elää sen mukaisesti. Olen häpeillyt itseäni jo kokonaisen kylän edestä. Nyt saa riittää. Olen oikein hyvä juuri sellaisena kuin olen. Toki saan tästä aina parantaa 😊.

6. Uskallan tähdätä unelmiini, vaikken olisikaan niissä muiden silmissä menestyjä. Oma kokemukseni ja tuntemukseni saavat riittää.

7. En anna muiden vähättelyn mennä ihon alle, enkä missään nimessä vaikuttaa ihmissuhteisiini. Jos en pidä itsestäni, olen surkea perheenjäsen ja ystävä. Se ei saa toistua ainakaan ikävien ihmisten tekemisten takia.

8. Uskon hyvään ja huomiseen. Ikävät ihmiset ja tapahtumat eivät määritä maailmaa eivätkä tulevaisuuttani. En anna kyynisyyden jäädä iholleni, elvytän  itseni positiivisempaa puolta.



Siinäpä niitä lupauksia riitti - hui kauheaa 🙈. En kuitenkaan tavoittele kaikkea, vaan vähän kaikkea. Niillä pääsen jo pitkälle 😍.

Aiotko sinä luvata jotain uudelle vuodelle?

8 kommenttia:

  1. Voi, miten lupaava lista! Juuri sellaisia asioita, joita itsekin voisin luvata tavoittelevani. En yleensä tee uuden vuoden lupauksia, mutta yritän tänä vuonna pitää itsestäni parempaa huolta. Syksyn jäljiltä tuntuu, että koko olemus on aika nuutunut, joten liikunnan lisäämisen ja terveellisemmän ruoan lisäksi taidan suunnata kampaajalle ja ihonpuhdistukseen ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä olikin mielenkiintoinen lista uudenvuoden lupauksia, niissä on monta sellaista, jotka itsekkin haluaisin luvata ja toteuttaa.
    Tyttäresi on yhtä kaunis, kuin äitinsäkkin!
    Hyvää tätä vuotta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Harakka!
      Tytär on kauniimpi ja jopa älykkäämpi kuin äitinsä 😇

      Poista
  3. Mitään en oo luvannu, mutta toivonut kyllä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!