sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Lisää Pamprinniemen maisemia :-)

Tänään ei pitänyt lähteä mihinkään, mutta lähdimme sittenkin autolla katselemaan kevään etenemistä. Olipa antoisa reissu :-) Sää oli harmaa ja hämärä kuvaamiseen, jote pitääkin katsoa nuo tämän päivän kuvat myöhemmin ihan rauhassa erikseen.

Nyt kuitenkin aurinkoisen kiirastorstain kuvia Uudenkaupungin Pamprinniemen luonnonsuojelualueelta :-) Pamprinniemi ei ole pelkkää kalliota. Rantaan mahtuu myös rantametsää, jonka siimeksestä seurailin merellä oleskelevia joutsenia.




Mutta sitä rantakalliotakin riitti paljon. Enkä ollut saada siitä tarpeekseni :-)






Miten olet viettänyt pääsiäistä? Mikä on ollut kohdallasi parasta näissä pyhissä tähän mennessä?

15 kommenttia:

  1. Tuo rantakallio olisi aika kiva paikka lekotella lämpöisenä ja aurinkoisena kesäpäivänä. Tästähän tulee vanhat Suomi-filmit mieleen :)

    Meillä on hyvin rauhallista. Kuten varmaan kaikkialla muuallakin. Toivottavasti vuoden kuluttua elämä on jo palannut normaalimmaksi.

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rantakallio on tosiaan parhaimmillaan oikein lämpöisenä päivänä, sillä mereltä puhaltaa aina.

      Toivotaan, ettei vuoden kuluttua ole ainakaan ihan tällaisia rajoituksia. Jos ei päästä palamaan vanhaan, niin olisi mukavaa siirtyä edes huomattavasti nykyistä parempaan uuteen vaiheeseen :-)

      Huomenna onkin jo arkipäivä - ihanaa arkea siis :-)

      Poista
  2. Hei,jaa'a minun pääsiäiskiva on melko samaa,kuin muinakin päivinä,ehkä jotain erilaista,mämmiä,keltaisia tulppaaneita kakkos avustajalta,vaaleanpinkki oksaneilikkakimppu sievän kortin kera,ykkösavustajalta,sekä pukeutuminen juhlavammin,mekkoon,boleroon,ohuisiin legginseihin ja korkkareihin,näinkin saa juhlamieltä,kotioloissa.
    Valokuvasi ovat hienoja,luonto aina kiehtovaa,kallioiden,kivien muodot,jopa puiden oksisto muotoineen on kiinnostava,en enää niitä kovin hyvin näe,mut muitoissa ovat säilyneet,kun aikoinaan saaristossa kesät vietimme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anni!

      Pyhä ei tunnu pyhältä itsestään. Ainakaan hyvässä mielessä. Muistan lapsuudesta monet pyhät ikävinä, kun oli niin paljon yhteiskunnan rajoituksia: kaikki kaupat ja paikat olivat kiinni. Kunpa olisinkin silloin osannut nautiskella luonnosta ja ammentaa sieltä :-) Aikuisena voikin vaikuttaa hyvään juhlafiilikseen panostamalla itseesnä ja omaan ympäristöönsä. Sinä ainakin saat reseptin toimimaan :-)

      Poista
  3. Voi miten upeita kuvia! Kyllä mukavinta nyt pääsiäisen aikaan on se kun on saanut olla vapailla ja perheen kanssa:) Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päde!

      Kun lapset asuvat vielä kotona, ei tarvitse koronankaan vuoksi olla erossa heistä :-) Toisaalta me olemme pitäneet yhteyttä entiseen tyyliin tiiviisti. Ollaan lähellä ja yhdessä, vaikkei ollakaan saman katon alla <3

      Poista
  4. Aika lähellä Turkua olette ajelleet, nyton ollut niin kylmiä tuulia, että ei ole tehnyt mieli lähteä kauemmaksi saaristoon päin, missä ollaan usein käyty, odotan noita lämpimiä ilmoja.
    Kauniit on maisemat, rakastan merta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turun seudulle piti ensin lähtemäni, mutta päädyin sitten Uuteenkaupunkiin. Länsirannikko on niin mahtavan upeaa :-) Monipuolinen kerrospukeutuminen tekee ulkona kulkemisesta mukavaa, kun pakkanen on kuitenkin onneksi poissa kuvioista :-)

      Poista
  5. Onpa kaunista ja keväisen näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavasti löytyy näitä kauniita maisemia Suomen maasta :-)

      Poista
  6. Parasta on ollu se, kun isäntä innostui pihahommiin ja siivosi koko pihan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä enempää voisi enää toivoa?
      Mahtavaa!

      Upeaa arjen alkua <3

      Poista
  7. Thank you, Agnieszka.
    Healthy days for you :-)

    VastaaPoista
  8. Ihanat, sileät rantakalliot ja sitten taas rouhean kivikkoiset... mahtavissa maisemissa olette seikkailleet! Pääsiäisen rauhallisuus ja pitkät metsälenkit ovat olleet tämän pääsiäisen juttu. Vaikka omia läheisiä ei olekaan päässyt livenä näkemään, on sen vastapainona ollut tuo kotona oleskelu, ei paineita lähteä mihinkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sirkku!

      Täytyy myöntää, että jätin miehen ja koiran kotiin ja kävin tuolla ihan yksinäni. Oletan, että tämä aika oli laatuaikaa meille kaikille :-)

      Mutta ne maisemat - ne olivat upeat!

      Livenä näkeminen on mahdottoman upeaa, mutta se ei ole läheskään aina mahdollista. Siksi kannattaa iloita kaikista niistä etäkohtaamisten muodoista, mitä nykyään on olemassa :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!