torstai 26. kesäkuuta 2014

Laulujoutsenen lähilento

Melkein loma... Viimeiset päivät töissä ennen lomaa ovat täyttyneet ihmeen kiireisistä asioista. Huomenna etäpäivällä pääsee keskittymään omasta mielestä olennaiseen ja paketoimaan työt lomavaiheeseen. Etätyöpäivä tuo rakennetta ja suunnitelmallisuutta työhön - lisäksi kroppa saa levätä, kun matkustusaikaa (3-4 tuntia päivässä) pääsee käyttämään lepäämiseen (aamulla) ja vaikkapa lehtien lukemiseen (illalla).

Kroppa haki jo lomafiilistä työpäivän jälkeen. Olo oli väsynyt, enkä lähtenyt edes lintutornille. Nukuin päiväunet, kävin koiran kanssa kävelemässä, kävin hieman läpi eilisiä valokuvia ja katsoin jotain hömppä-pömppää televisiosta mieheni kanssa. Leppoisa ilta siis.

Eilen illalla joutsen lensi läheltä pitkästä aikaa. teki kai partioreissun järven toisesta päästä toiseen. Lenteli, kierteli ja laskeutui. Puuhasi jotain ja purjehti sitten takaisin järven toiseen päähän. Todella elvyttävä kokemus :-) Riittävän läheltä kuvattuna joutsenen valkoisuuskaan ei palanut puhki. Kauempaa kuvatut ovat hieman liian valkoisia. Onneksi on tämä kuva. Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! Tehdään kesää :-)


12 kommenttia:

 1. Ihana kuva upeasta linnusta. Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Linnut ovat lentäessään todella linjakkaan näköisiä ja oloisia. Tällaisissa suurissa linnuissa, kuten kuvassasi, linjakkuus näkyy hienosti.
  Upea lintu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ison linnun lennon rauhallisuus näkyy myös - ei ole mitään räpyttelyä :-)

   Poista
 3. Loma lähestyy uhkaavasti täälläkin, viimeistä työpäivää etenä vietetään =). Kaunis kuva joutsenesta! Hyvää ja rentouttavaalomaa sinulle. Minä meinaan laittaa myös blogin lomalle ja keskityn kuvaamiseen =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka!

   Yritäpä selvitä tuosta loman uhkaavasta läheisyydestä oikein reippaana :-) Kyllä se siitä ;-)
   Iloista ja rentouttavaa lomaa sinullekin!

   Poista
 4. Isoina lintuina ovat näyttäviä lentäessään.

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Upea lintukuva!

  ps. Tulin vastavierailulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rantakasvi!

   Tervetuloa vastekin :-)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kameralla sai onneksi talletettua sen, mitä silmä ei ehtinyt nähdä...

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)