tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tytönkorentoja (?)

Ensin oli yksi. Yritti herkutella, muttei tainnut sitten maistuakaan hyvältä, kun sylkäisi pois. Parasta ennen -päiväys meni jo?Sitten muita tytönkorentoja (?) toisella lehdellä melkein niin monta kuin paikalle mahtui ;-)


16 kommenttia:

 1. Wow, ihanat kuvat! Minä en onnistu koskaan kuvaamaan korentoja. Pitää varmaan leiriytyä päiväksi kameran kanssa rannalle, jos vaikka onnistaisi =). Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka!
   Tämä oli ruovikkoisen järven rannalla parikymmentä metriä rannasta metsän sisälle suoraan hyttyselämän ytimeen - ei tarvinnut paljon odotella ;-)

   Poista
  2. Oikein ihanaa juhannusta sinullekin!

   Poista
 2. Noin monta samassa kuvassa, hieno kuva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulivat siihen ihan houkuttelematta ja pysyivät paikallaan liimaamatta - minä vain kuvasin :-)

   Poista
 3. Oho, saitpas hienot kuvat! Yleensä kun minä näitä yritän kuvata, ovat niin vikkeliä että viuhtovat vaan ilmassa koko ajan...ei siinä pysty tarkentamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vain järven viereiseen hyttysmetsään parkkiin - ei tarvitse kauaa odotella, kun levähtämishaluiset korennot ihan piirittävät sinut ;-)

   Poista
 4. No onpas siinä neitosten kokoontuminen, taitaa olla eri lajejakin vielä. Nämä ovat ihana kuvattavia, kun viihtyvät paikallaankin toisin kuin jotkut muut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja piti sanomani, että tytönkorentoja juuri ovat ;)

   Poista
  2. Näin minä kirjoja tutkittuani päättelinkin. Kiva kuulla, että päättelin oikein :-) Eri lajeja minäkin oli noissa kuvissa näkevinäni. Enempää en uskalla arvailujani paljastella - olen tässä aika heikoilla jäillä...

   Poista
 5. Tytönkorentojen palaveri....=) Olit oikeaan aikaan oikeassa paikassa sinäkin....=)

  VastaaPoista
 6. Eikä ollut ainoa palaveri - naapurilehdellä oli menossa rinnakkaistapahtuma :-)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)