lauantai 7. kesäkuuta 2014

Arvonta - eka kerta :-)

En ole mikään perinteinen arvontojen järjestäjä, mutta nyt täytyy vähentää tavaraa tästä huushollista. Myös niitä rakkaudella ostettuja ja luettuja valokuvauslehtiä...

Ennen kuin vien niitä paperinkeräykseen tai harkitsen niiden myyntiä kirpputorilla, tarkistan täältä blogista, josko jotakuta kiinnostaisi nyt alkuunsa jotkin kaksi näistä - jo vanhoista, mutta monessa asiassa niin ikivihreistä - valokuvauslehdistä. Jos useampi kuin yksi henkilö osoittaa kiinnostustaan, arvon lehtien saajan. Jos ketään ei kiinnosta, lehdet voi pienemmällä surulla työntää tavalliseen kierrätykseen :-) Postitan ne sitten omalla kustannuksellani sinulle, jos päädyt lehtiä haluamaan.

Näitä lehtiä löytyy paljon - aloitan nyt vuosikerrasta 2011 (joukossa on muutama 2010-vuotinenkin). Tähän olen valinnut näihin vuodenaikoihin ilmestyneitä numeroita.

Jos lehdet kiinnostavat, ilmoita se kommentissa. Kysyn sitten myöhemmin tarvittaessa, mitkä lehdet haluat ja mihin osoitteeseen voin ne lähettää :-) Lehtiä riittää moneen uuteenkin arvontaan, jos kiinnostuneita riittää ;-)

Ja lehtien kannet ovat tässä:

4 kommenttia:

 1. Jeps, kiinnostaa, näyttää olevan maisemakuvauksesta juttua kakkoslehdessä.

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa mukana, kiinnostaa kyllä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostusta täälläkin:)
  Arvontaonnea siispä koittamassa.

  VastaaPoista
 4. Hienoa!
  Palaan tähän aivan lähiaikoina :-)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)