perjantai 24. maaliskuuta 2017

Hieman luontoilua vaalityön väliin...

Pariin otteeseen olen ehtinyt jo luontoonkin kuvaamaan - tosin vielä rajallisen ajan kerrallaan ja kuvien käsitteleminen/läpikäyminenkin on vielä alkuvaiheessa.

Hyvää se luontoilu taas vain teki. Vaalien jälkeen lähden luontoon kerta toisensa jälkeen ilman kellon katsomista...

Viime viikonlopun metso (hieman hullu sellainen) ja tämän päivän laulujoutsen. Se on kevättä. :-)

Tänä viikonloppuna siirrytään sitten myös kesäaikaan - yritetään jaksella!18 kommenttia:

 1. Ohhoh. Tuo metso kuva on mestariluokkaa. Ihan mielettömän upea kuva.

  VastaaPoista
 2. Wow. Upeat kuvat. Mutta tuo metso kuva on huippu. Terkkuja.

  VastaaPoista
 3. Joutsenkuvakin on hyvä, mutta eka kuva on ihan huippu jokaisella mitta-asteikolla! Hienoa, että olet ehtinyt ulkoiluttamaan kameraa, siinä mieli lepää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran tuo kuvaamaan jääminen maksoi, etten sitten ehtinytkään metsoa karkuun. Otti minut lopulta kiinni lentäen. Kaaduinkin siinä sitten ja metsohan painoi päälle täysillä ;-) Onneksi sain houkuteltua naapurikuvaajan auttamaan minua oman kuvauksensa lomassa ;-)

   Kyllä nuo luontohetket vain lataavat akkuja! Viikon kuluttua voi sitten keskittyä kuvaamiseen ihan eri intensiteetillä :-)

   Poista
 4. Metsosi on tosi hurjistunee näköinen. Hieno kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milja!

   Kyllä se hurjistunut olikin. Jokin katkaisi siinä kamelin selän ihan sopuisten kuvausten kesken.

   Poista
 5. wau, uskomattoman upea kuva metsosta!

  VastaaPoista
 6. Pelottava tuo metso. Miten uskalsit noin lähelle? Minulla on viime syksyltä muistissa yhteenotto hullun metson kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauempaahan minä sitä kuvasinkin, ihan sovussa oltiin. Kun se sitten lähti rymmistämään kohti, en osannut ottaa sitä kyllin vakavasti. Toki yksin ollessani en ota yhtään mitään riskejä. Metsoon 'törmätessäni' olin yksin ja kirmaisin melkoisia pakomatkoja, ennen kuin olin metson mielestä oikeassa paikassa. Tässä tilanteessa paikalla oli toinenkin kuvaaja, joten oli muka lupa ottaa vielä muutama kuva, ennen hillitöntä pakenemista yhä kauemmas.

   Poista
 7. VAU! Mikä metso kuva! Ollaan kuljettu alkuvuosi metsässä, etsimässä metsoa, mutta ei ole vaan näkynyt. Jälkiä kyllä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne!

   Jälkien perässä minäkin menin. Ja jollei tuo olisi ollut niin hullu, niin tuskin olisin sitä nähnytkään. Nyt se huomasi minut ennen kuin minä huomasin sitä, vaikka kuinka varoen ja kuunnellen etenin...

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)