torstai 29. syyskuuta 2016

Syyspäivän tasaus oli ja meni

Syyspäivän tasaus oli ja meni. Villiviini ja vaahtera iloittelevat syksyn väreissä. Kuusimetsät pursuavat suppilovahveroita ja aamu-usvistakin päästään nauttimaan :-) Toistaiseksi kaikki siis hyvin :-)

Me Hämeenlinnassa kamppailemme vähenevien junavuorojen kanssa. Neuvottelut VR:n kanssa eivät ole olleet riittävän tuloksekkaita, mutta yksikään lihava nainen ei ole vielä laulanut. neuvottelut siis jatkuvat ;-)

Sillä aikaa voi muistella kesän hetkiä, jotka solahtivat vauhdilla ohi. Kuten kesäisiä auringonlaskuja... Nyt kannattaa ammentaa niistä hetkistä sitä voimaa, jota niistä ei ole vielä ehtinyt tiristää ;-)Ihanaa viikonloppua!

24 kommenttia:

 1. Niin täälläkin syksyn väreistä nautitaan. auringonlasku on ihana !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestäisipä tämä värikäs syksyn vaihe kauan... :-)

   Poista
 2. Nyt se on imettävä niitä auringonsäteitä ja varauduttava pimeyteen ja harmauteen. Toivottavasti ei ole niin pilvinen talvi kuin oli edellinen...

  Olen kuullut, että junat on alkanu ajaa Hämeenlinnan ohi. En tajua, mikä kiire tamperelaisilla on Hesaan tai päinvastoin, että muutaman minuutin ajansäästön takia hämeenlinnalaiset jää laiturille... se muutama minuutti on käytännössä yhtä tyhjän kanssa. Ei voi käsittää VR:n meininkiä! Meiltähän ne pudotti kans joka toisen vuoron pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meiltä vähennettiin junia ikävän tuntuvasti ja osa nopeista vuoroista vaihtui vielä lisäksi taajamajuniin, joissa on vaihto Riihimäellä. Tätä mukaa Hämeenlinna ei ole enää kauan maan neljänneksi liikennöidyin asema. En vain millään matematiikalla saa tästä VR:lle kannattavaa puuhaa...

   Poista
 3. Joskus aikoinaan kun tein työreissuja useita Tre-Hki väliä junalla niin ensin jäi Toijala pois useiden junien pysähtymispaikkana. Sitten huhuttiin Hämeenlinnasta. Se on siis alkanut jo. Harmillista.

  Meillä harmitelaan sitä kun kiskobussi kulkee Tre-Haapamäki ja painaa kaasua tässä meidän kohdalla eikä pysähdy lainkaan. Sillä olisi kätevä mennä kaupunkiin, ei olisi parkkiongelmia.

  Pimein aika edessä joten nyt otetaan lopusta valosta iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä meidän vähennyksemme tulivat kertalaakista. Tai, no ensin lyhennettiin lipunmyynnin aukioloaikoja. Sitten poistettiin asiakaspalvelu kokonaan täältä. Ja sitten karsittiin junavuoroja rankalla kädellä. Tämän tehokkaammin kaupunkimme elinvoimaan voi vaikuttaa enää laittamalla puomit moottoritielle... Ihan käsittämätöntä aluepolitiikkaa valtion yhtiöltä :-(

   Poista
 4. Que maravilha, belas tonalidades.
  Um abraço e bom fim-de-semana.
  Andarilhar

  VastaaPoista

 5. Kaunis kuva;-) Kesä oli ja meni, mutta mihinkä! Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kesä meni sinne maapallon eteläpuoliskolle edes heitä lämmittämään...

   Oikein hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Moikka. Upea kuva. Kesä oli ja meni. Vähän liian vauhdikkaasti. Nautitaan nyt syksystä.

  VastaaPoista
 7. Moikka. Onpa mahtava kuva. Tykkään aika paljon syksystä mutta olenkin syntynyt syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla liittyy syksyyn kaikki ihanat synttärimuistot ;-) Itse olen syntynyt talvella, muttei mitää extra-sympatioita silti talvea kohtaan... Heikot synttärimuistot, inhat hiihtokokemukset vai yksinkertaisesti vain ihan liian kylmää ja pimeää? ;-)

   Poista
 8. Kaunista! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ninnu!

   Oikein hyvää viikonloppua sinullekin :-)

   Poista
 9. Kaunis maisema ja herkullinen värisävy.

  VastaaPoista
 10. Kaunista. Auringonlaskut on jotain niin upeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :-) Auringonnousut ovat ehkä vielä huikeampia, mutta minulle aamuheräämiset ovat vaikea rasti... :-(

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)