maanantai 16. toukokuuta 2016

Koulutuksessa taas :-)

Tekemistä on niin paljon enemmän kuin aikaa... Parempi niin ;-)

Viikonloppuna olin... henkilökuvauskurssilla! Perjantai-ilta, lauantai ja sunnuntai kuluivat jotakuinkin kurssin parissa. Koin oppimisen hetkiä, tunsin itseni kurjaksi ja huonoksi ja jälleen ihastuin kaikkea uutta. Kameran asetukset osaavat olla henkilökuvauksessa NIIN erilaisia kuin esim. lintukuvauksessa...

Tällä kurssilla me kuvasimme toisiamme, joten en tiedä vielä, saanko lupia kuvien julkaisuun. Mutta julkaisen täällä ainakin joitakin muiden ottamia kuvia itsestäni, kun siihen vaiheeseen asti pääsen.

Takki on tyhjä viikonlopun ahertamisen jälkeen ja mieli tulvillaan uutta innostusta (ja taitojakin) kuvaamista kohtaan. Kouluttajana toimi Paula Virta, koulutuksen järjestäjä jälleen Vantaan aikuisopisto. Oli upeaa!

Lounastauolla sunnuntaina kävin kävelemässä Tikkurilan keskustassa. Tässä lintu-snapshot sieltä. Objektiivinä Canon EF 24-70mm f/2.8L USM. Ei siis mikään lintukuvaamisen väline :-)

Ihanaa alkanutta viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Minäkin olen ollut parilla Paula Virran kurssilla :) Hän on kyllä todella mukava ihminen ja hyvä ja rento kurssinvetäjä. On ihana oppia uusia asioita. Minä en millään malttanut ottaa enää mitään kursseja, kun nyt tekee vain mieli olla ulkona vapaa-aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tähän aikaan vuodesta olisi enää ilmoittautunut millekään kurssille, mutta tälle ilmoittauduin ja ihan alkuvuodesta. Ja kun tuli tilaisuus osallistua, oli ihan pakko mennä mukaan. Hyvä niin :-)

   Poista
 2. Varmasti hyödyllinen kurssi. Minäkin menisin tuollaiselle kurssille jos vaan täällä päin sellaisia järjestettäisiin. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään Hämeenlinnassa kovin monipuolista tarjontaa valokuvauskurssien suhteen ole. Onneksi tuonne Vantaalle on niin lyhyt matka :-)

   Poista
 3. Excelente trabalho e bela fotografia.
  Um abraço e continuação de uma boa semana.

  VastaaPoista
 4. Varmasti antoisa kurssi. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kirjoituksestasi välittyy ihanasti ilo ja innostus. Voin samaistua siihen, kun muistan akvrellikurssia, jota kävin talvella. Kun oivaltaa jotain uutta, tunne on mahtava -- varsinkin, kun aihe on itselleen rakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ninnu :-)

   Tosin aina kun huomaa oppivansa jotain, huomaa myös, mitä ei ole osannut. Täytyy päättää aina iloitsemisen puolesta.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)