lauantai 16. heinäkuuta 2016

Koira on väsynyt - kuikan kuvia :-)

Koira on onnellinen, kun ollaan kotona. Unta riittää :-) Koira ei nuku koskaan autossa, ei edes käy lepoasentoon. Nuokkuu silmät lurpsuen koko automatkan eikä halua poistua autosta ennenkuin kotona. Etsii jalkatilassa välillä uutta asentoa ja pyörii tutkien itsensä ympäri ja päätyy painamaan takalistonsa täsmälleen samaan paikkaan, mistä sen nostikin. Jokaikinen kerta.

Reilun viiden matkatunnin nuokkuminen ja sitä ennen pakkaamishermostuksissaan pyöriminen uuvutti sen ihan kokonaan. Mökille mennessä piti vielä perillä olla varuillaan uusissa paikoissa, että mitähän sitä seuraavaksi tapahtuukaan ja lähdetäänköhän tästä vielä jonnekin. Mutta kotiin tullessa rauha iski minuuteissa. Ja unta on sitten sen jälkeen riittänyt <3 p="">
Muutaman kuikan kuvan kera siirryn kohta anopin tavaroiden läpikäymiseen. Siinä riittää puuhaa vielä joksikin aikaa, sillä yritän kohdella niitä tavaroita samalla arvokkuudella kuin anoppikin on tehnyt. Osa joutaa tietenkin pois, isokin osa, mutta tavaran kerrallaan aion ne käydä läpi, pikkuhiljaa.


Tässä porukassa hengaili parhaimmillaan kymmenen kuikkaa, yksi on tässä kuvassa veden alla. Ihanaa röhkimistä muistuttavaa juttelua kävivät keskenään :-)

Oikein rentouttavaa ja virkistävää viikonloppua!

16 kommenttia:

 1. Ihme että kuikka on saanut noin suuren pesueen pidettyä hengissä. Eikä ole mikään elukka syönyt niitä.
  Meillä koira on hyvin autossa, mutta ei nuku, tarkkailee !!
  Yleensä kun tulemme lastenlasten luota, on koiramme niin väsynyt, kyllä silloin uni maittaa autossakin !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuikka saavuttaa sukukypsyytensä 5-7 vuoden iässä. Nämä ryhmäkuikat ovat suurimmaksi osaksi niitä, jotka eivät ole vielä pariutuneita / sukukypsiä. Kalastelevat yhdessä ;-) Eivät ole siis samaa pesuetta. Tavallisimmin kuikilla on 1-2 poikasta.

   Me kuljemme koiran kanssa varmaankin liian harvoin autolla, eikä se ole vielä oppinut autoa niin turvalliseksi paikaksi, että sinne arvaisi nukahtaa ;-)

   Poista
 2. Moi. Todella hienot kuvat. Upeasti valo kimmeltää kuikan uidessa.

  VastaaPoista
 3. Valtavan paljon kuikkia yhdessä! Hienot kuvat

  VastaaPoista
 4. Mahtavat kuvat.
  Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Moi. Taisi olla kuikkien kokoontumisajot. Upeita kuvia.

  VastaaPoista
 6. Kuikka on kaunis lintu, erikoinenkin.
  Hienoja kuvia olet niistä saanutkin.
  Sulla on työmaa sitten siellä, anopin tavaroiden kanssa.
  On toisaalta raskastakin mennä toisen tavaroita läpi.Tsemppiä sinne sulle!

  VastaaPoista
 7. Upeat kuvat! Meillä Riku viihtyy kyllä autossa, mutta vieraissa käydessä se on tosi hermostunut, ja huolissaan, että se jätetään vieraspaikkaan. Ressu on ollut kolmessa kodissa ennen meille tuloaan, ja se on jättänyt jälkensä koiran mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme, että on varuillaan :-(
   Meidän koiramme on vain muuten luonteeltaan varovainen ja arahko. Ei siitä rohkelikkoa tee kouluttamallakaan. Mutta hyvin meillä menee näinkin :-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)