keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Jalka pois paketista!

Lääkäri päätti tänään, että jalkani on niin parantunut, että lasta jätetään käytöstä pois. Se oli aivan ihana uutinen, sillä jalka kipottelee vielä ja pelkäsin sen tarkoittavan huonoa paranemista. Melkein tärkeintä tässä kaikessa on se, että pääsen ajamaan autoa... Nyt ei tarvitse suunnitella kulkemistaan muiden kyytien varaan kuten neljän edellisen viikon aikana. Se on itsenäiseen liikkumiseen tottuneelle ihmiselle iso asia!

Sen kunniaksi muutama kuikan kuva. Kuikka on NIIN hieno lintu, että kuvaisin sitä mieluusti vaikka kuinka paljon. Ja seuraisin silmilläni ja korvillani silloinkin, kun kuvaamaan ei pysty. Sen kunniaksi, että saan virallisesti jo rasittaa jalkaani: Kuikka :-)
28 kommenttia:

 1. Moi, onpa upeat kuvat. Kuikka pesulla. Terkkuja.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon, jalan paranemisesta ja kuvista!

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun sait lastan pois.Kyllä se haittaa monta asiaa. Mulla oli yks kesä kuusi viikkoa kipsi, pari viikkoa siitä pyörätuolissa.
  Mutta ihminen on kumma kun kaikkeen tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minun tottumiskykyäni olisi koeteltu pahasti, jos olisin vielä joutunut jatkamaan tuon lastan kanssa... ;-) Hyvä näin :-)

   Poista
 4. Hieno homma! :) Poteminen ei oo kesällä kivaa!

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun sait lastan pois kun kesä vasta puolessa! Toivottavasti jalka paranee hyvin! Komia kuva kuikasta varsinkin viimeinen ;)

  VastaaPoista
 6. Moi. Upeat kuvat olet ottanut. Hyvä kun sait lastan pois. Alkaa taas normi elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sami!

   Vaikka jalalla kävely on vielä vähän vaivalloista ja kipeää, pääsen kuitenkin jo itse liikkumaan autolla itsenäisesti minne haluan ja se vapauttaa paljon!

   Poista
 7. Hieno uutinen, lastasta eroon pääseminen. Kuikka on suomalaisten sielun lintu. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 8. Jalallesi koitti vapaus, onneksi olkoon :) Onpa hieno kuva kuikasta, tuo jossa se pullistelee rintaansa. On se niin upea lintu, etten ihmettele intoasi sen kuvaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nainen.kuvastimessa!

   Kuikassa on jotain kiehtovaa :-)

   Poista
 9. Onneksi jalkasi on parantunut! ♥

  Mitä kesä olisikaan ilman kuikan huutoa... =)

  VastaaPoista
 10. Onnea jalan toipumisen johdosta! Voin vain kuvitella onnentunteesi. Kuikka on hieno lintu ja nuo kuvasi ovat ihania!

  VastaaPoista
 11. Hienoa! Minäkin sain aikanaan pitkän sairasloman nilkan muljahdettua ja tuntui nololta olla niin pitkään poissa töistä "nyrjähdyksen" takia. Istumatyö olisi tosiaan onnistunut hyvin jalka lastassakin, mutta en mitenkään pystynyt ajamaan autoa enkä myöskään kävelemään pitkiä matkoja pysäkkien välillä. Nilkan koukistaminen teki tosi kipeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkäri varoitteli, että täydelliseen toipumiseen voi mennä kuusikin kuukautta, joten iloitsen tästä lastattomasta elämänvaiheesta, vaikkei tuo jalka vielä kivuttomassa kunnossa olekaan :-)

   Poista
 12. Onpa hienoa että jalka on parantunut noin hyvin ja pääset taas liikkumaan.
  Hienot kuvat kuikasta!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)