maanantai 7. maaliskuuta 2016

Myllykoskea pitkällä suljinajalla

Viime viikonloppuna nukuin huonosti - siis TODELLA huonosti. En valvoskellut tahallani, mutta päässä kulkeutui liian monta asiaa uniin asti. Joten tänä aamuna ei ollut yhtään virkeä olo... :-(

Luulin ennen olevani herkkä saamaan mustelmia. Vähitellen olen tullutu siihen tulokseen, että taidan vain olla keskimääräistä tapaturmaherkempi. Tänään löysin mustelman vasemmasta kämmenestäni. Ei hajuakaan siitä, mistä mustelma on tullut.

Viikko sitten Nurmijärven Myllykoskella leikittelin pitkän suljinajan kanssa. se on juttu, johon en ole vielä yhtään kyllästynyt. Pilvisellä säällä virtaavan veden ääressä sitä ei vain malta olla kokeilematta ;-) Joten tässä niitä Myllykosken pitkän suljinajan kuvia :-)
14 kommenttia:

 1. Myllykoski on varmaan kesälläkin upea paikka. Talvella koskessa on jotain erityistä. Onnistuneet kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Matti!

   On se oikein hyvä paikka kesälläkin. Metsässä on hieno kävelyreitti pitkin Vantaanjokea. :-)

   Poista
 2. Hienoja kuvia pitkällä suljinajalla. Käytitkö jalustaa? Olen joskus leikkinyt Mätäjoen vaatimattomissa koskissa pitkällä ajalla, mutta tulokset ovat olleet vaatimattomia, kun olen kuvannut käsivaraisesti ja jokikin on vain vaatimaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitkällä suljinajalla käytän aina jalustaa ja joko kaukolaukaisinta tai ajastusta (ettei kamera yhtään tärähdä). Jo sekuntikin on niin pitkä aika, etten usko kenenkään psytyvän pitämään kameraa paikoillaan niin kauan. Pisimmät suljinajat lähentelevät näissä 4 tai 5 sekuntia. Ilman jalustaa siitä tulisi puhdasta taidetta ;-)

   Poista
 3. Ihanat koskikuvat. Ihanaa naistenpäivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kirsti!

   Oikein ihanaa naistenpäivää sinullekin :-)

   Poista
 4. Jos näkyy kuolaa kuvissa, se on minun. Kuolaan noita koskikuvia, voi mahdoton miten komeita!

  Hyvää naistenpäivää Susanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolaa vain ;-)

   Tuntuu tähän aikaan vuodesta tuo kosken vauhti paljon voimakkaammalta kuin muulloin. Lisäksi nyt suuri osa jääpeitteestä on sulanut, mutta osa vielä ikäänkuin koristeeksi jäljellä. Ja meteli oli kova ;-)

   Oikein hyvää naisten päivää sinullekin!

   Poista
 5. Ihania kuvia. Minäkin kokeilin pitkiä suljinaikoija koskien kuvaamisessa kun osallistuin muutama vuosi sitten valokuvakurssille. Mukavaa kokeilua! Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli!

   Pilvisen päivän yksi suola on virtaava vesi pitkän suljinajan kanssa. Itse käytän vielä ylimääräistä suodinta pidentämään suljinaikaa :-)

   Poista
 6. Upeat kuvat!

  Minulla on ihan sama juttu, saan hyvin herkästi mustelmia.

  VastaaPoista
 7. Upea paikka,ja hienoja kuvia. Toivottavasti olet kunnossa. Hyvää naisten päivää.

  VastaaPoista
 8. Siis minkälainen suodin? Mä tykkään kans käydä pilvisellä päivällä kuvaamassa koskipaikalla, harmi vain kun tässä kotinurkilla ei ole... Hienoja kuvia ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)