keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Luontokuvakoulutuksessa :-)Maanantaina olin Rajalalla luontokuvauskoulutuksessa. Kouluttajana oli huikea Brutus Östling - yhtä upea kouluttaja, innostaja ja esiintyjä kuin lintukuvaajakin. Olin (ja olen oikeastaan vieläkin) aivan täpinöissäni koulutuksen jälkeen. Osin kaksi hänen kirjaansa, tuo kuvassa oleva on vuodelta 2015 ja kuvalliselta tasoltaan huomattavasti tuota toista, vuodelta 2008 (tai 2009) ostamaani toista kirjaa parempi.Molemmissa kirjoissa on paljon tekstiä (ruotsiksi). Ennen kaikkea linnuista ja niiden elämästä. Aloitin jo tavaamisen ja jatkan sinnikkäästi eteenpäin :-)

Koulutukset voivat olla upeita - suosittelen kokeilemaan :-)

16 kommenttia:

 1. Moi. Koulutukset ovat tosiaankin hyödyllisiä. Työelämässä kuin vapaa-aikaan liityvät.

  VastaaPoista
 2. Moikka. Yhden kurssin olen käynyt ja se oli tosi hyvä. Kurssin puitteissa päästiin käymään upeissa paikoissa. Suosittelen kursseja kaikille.

  VastaaPoista
 3. Valokuvauskurssit ovat hyvä juttu. Myös valokuvausta opettavat kirjat ovat hyödyllisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen sellainen 'opettelen ensin itse' -tyyppi. Kun kirjoja, lehtiä ja nettiä on käytetty niin paljon kuin vastaanottokyky riittää, alan vasta miettimään oikein koulutusta. Eli kirjat ilman muuta tärkeitä!

   Olen itse kouluttanut about koko 'urani' ajan ja olen nostanut kouluttajan riman korkealle pyrkiessäni sinne korkealle itsekin. olen huono sietämään keskivertokoulutuksia ja olen innoissani, kun joku ylittää riman korkealta :-)

   Poista
 4. Kurssien käyminen tekisi hyvää itsekullekin. Hienoa, että tykkäsit ja koit virkistäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänhän se on arpapeliä. Olen mahdottoman vaativa koulutuksen kuluttaja ja suhtaudun skeptisen ja ennakkoluuloisen varovaisesti koulutuksiin. Kun minä olen tyytyväinen, pitää nostaa lippu salkoon ;-)

   Poista
 5. Hienoa! Upea uusi bannerikuva!
  Huom! Uusi blogini osoite: http://www.kukkaiselamaa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu!

   Pitääpä muistaa päivittää tuonne uusi osoitteesi :-)

   Poista
 6. Kursseilta saa aina uusia ideoita ja oppii uutta.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)