keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Viikonlopun kurki - pellolla

Näin kurkia viikonloppuna yllättävässä paikassa. Onneksi ehdin pysäyttämään auton kuvaamista varten. Pari kertaa piti peruuttaa autoa taaemmas, sillä valo tuli vaikeasta suunnasta. Auringon sijaintia en pystynyt muuttamaan, joten päädyin muuttamaan kuvauspaikkaani. Oli helpompaa, vaikkei priimaa kuvauspaikkaa löytynytkään.

Kurjella ei ole kummoisia pyrstösulkia, vaikka se välillä siltä näyttääkin. Lentokuvista näkee, että pyrstö on aika töpö. Perän upea röyhyke on puhtaasti siipiä. Se unohtuu helposti, sillä se näyttää niin luontevalta koristeelta :-)

Viikon puoliväli on selätetty - se on upeaa, kun ottaa huomioon, että jo maanantai-iltapäivänä tuntui torstailta :-) Innostavaa viikon jatkoa!18 kommenttia:

 1. Onpa hieno kuva kurjesta;-)Yleensä ne on niin kaukana, ettei saa kunnon kuvaa. Hyvää illan jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva kurjesta. On se vaan upea lintu.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa loppuviikkoa ja onnistuneita kuvausreissuja :)

  VastaaPoista
 4. Moikka. Kurki on tosi upea lintu. Niitä on liikkeellä nyt aika paljon. Mahtava kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Matti!

   Kurjilla taitaa olla ajat kuumimmillaan :-)

   Poista
 5. Upea lintu, ja hienoa, että hoksasit sen ajomatkalla, ja vielä että pystyit jarruttamaan ja pysähtymään ilman takanatulevan peräänajoa. Täällä se ei aina onnistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu... olosuhteet ovat Janakkalan rauhallisimmilla alueilla aika erilaisia kuin siellä teillä ;-) Yksi auto ohitti minut 10 minuutin kuvaamisen aikana ;-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)