perjantai 30. heinäkuuta 2021

Kesäpäivä pojan kanssa ja oravan poikasten kuvia

Tänään vietin kesäpäivää poikani (28 v.) kanssa. Suunniteltiin ohjelma ja aikataulu etukäteen sopivalla tarkkuudella ja aamupäivästä lähdimme liikkeelle. Kahdenkeskinen ajan viettäminen on ihan täydellinen multitaskaamisen vastakohta. Oli mahdottoman antoisa ja arjesta poikkeava päivä 🥰.

Tämän kesäloman aikana olen ehtinyt viettää kahdenkeskistä laatuaikaa neljän läheisen ihmisen kanssa. Onneksi elämä jatkuu loman jälkeenkin ja laatuajan viettäminen eikä laatuaikakaverit eivät todellakaan lopu tähän.

Sateet osuivat tiellemme vain satunnaisesti, mutta nyt kotiin saapumisen jälkeen ulkona onkin sataa loikottanut vettä oikein urakalla. Kuivan ja kuuman kesän jälkeen tämä sateen ropina on kuin musiikkia korvilleni 🥰.

Keräsin muuten eilen kesän ensimmäiset kantarellit. Muutama pieni rypäs löytyi yllättäen valppaan metsäreissun tuloksena ja valmistautumattomana jouduin noukkimaan ne ilman sieniveistä ja kuljettamaan kotiin hatussani. Ehkä nyt alkaa olla aika pitää sienivarusteita mukana kaikilla retkillä 😊.

Vielä kuvia pihan oravan poikasista. Kärpäset häiritsivät poikasia hävyttömän paljon. Onneksi poikaset eivät häiriintyneet häirinnästä 🥰.

Punaherukat kutsuivat.


Sitten löytyi oksan pätkä - nam 💖.


Kärpäset häiriköivät jatkuvasti.Ja sitten vain väsytti 💖.

Upeaa kesäpäivien jatkoa!

16 kommenttia:

 1. Oravanpoikaset ovat niiiiin ihania ja suloisia ♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä musiikkia on nyt ollu mukava kuunnella! Ja kulottuneesta ruohikosta pilkistää heti vihreitä versoja :)

  VastaaPoista
 3. Aikuisten lasten kanssa vietetyt kahdenkeskiset hetket ovat arvokkaita ja on aina niin hyvä mieli niiden jälkeen. Arjen keskellä elämä pyörittää meitä helposti toistemme ohitse, eikä aikaa tunnu riittävän oman elämän ulkopuolelle. Kuvissasi niin suloinen oravanpoikanen, ihan vielä piskuinen:)

  VastaaPoista
 4. Miten ihanat valokuvat! Kanttarelleja! Onneksi olkoon;-) Täällä on metsät niin kuivia, että sieniä ei vielä ole. Saa nähdä tuleeko niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne!

   Kantarelleja löytyi muutamana ryppäänä. Muutamat sateet ja niitä löytyy varmasti paljon lisää 🥰.

   Poista
 5. Hellyttäviä kuvia kurresta! <3
  Sade on todella niin tervetullutta pitkän kuivuuden jälkeen.
  Ihanaa alkanutta elokuuta Sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. On ne suloisia. Jaahas, se on otettava sienikorit ja veitset esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tänään poimin jo lisää kantarelleja. Ei niitä paljon ole, mutta kun tietää kesän aikaiset kantarellipaikat, niin niistä löytyy meillä jo alkusatoja.

   Poista
 7. Mainiot kurrekuvat. Kanttarellien löytäminen on todella hyvä saavutus. Ainakin meillä päin täytyy tulla vielä paljon vettä, että voisi odottaa minkäänlaisten sienien nousua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Seita!

   Tänään metsässä oli taas eilisen sadepäivän jäljiltä selvä sienten herääminen tapahtunut. Ei mitään sienikimaraa, mutta kuitenkin sieniä hiukan siellä ja täällä 🥰.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)