torstai 4. elokuuta 2016

Porkkalanniemi tällä kertaa :-)

Viime perjantaina kävin Porkkalanniemessä. Tällä kertaa oli kaveri mukana ja ajomatkat sujuivat todella kevyesti etenkin, kun jaoimme ajopätkiä molemmille :-) Kaverina oli poikani, joka kalasteli sillä välin, kun minä etsin kuvauspaikkoja.

Sää oli hieman turhankin kaunis ja aurinkoinen valokuvaamisen kannalta. Eikä se mitenkään täydellinen ollut kalastamisenkaan kannalta. Mutta hyvä reissu siitä huolimatta, että onnistuin eksyttämään meidät matkalla Porkkalanniemestä autolle. Suuntavaistoni on niin pettämätön, että vielä useammankin reissun jälkeen valitsin vääriä polkuja, jos noita kallioita poluiksi voi sanoa. Poikarassu ei osannut olla riittävän epäluuloinen suunnistustaitoani kohtaan, vaan seurasi luottavaisena perässä ;-) Mutta kyllähän me sitten lopulta poiskin pääsimme :-)


19 kommenttia:

 1. Moi. Hienon näköinen paikka. Toivottavasti poikasi sai myös kaloja. Terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno paikkahan tuo :-)

   Ei tullut kaloja, mutta paikka tuli katsastettua :-)

   Poista
 2. Moikka. Upeita paikkoja olet kuvaillut. Hienon näköinen paikka kalastella. Joskus on tullut laitettua esim. sport tracker päälle kun menee uusiin maastoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin laitan sports trackerin päälle usein uuteen paikkaan mennessäni. Se on oikein hyvä varmistuskonsti. Mutta kun täällä on tullut käytyä jo useamman kerran... :-(

   Poista
 3. Heh, niitä polkuja ja "polkuja" risteilee tosiaan joka suuntaan. Minäkin olen siellä harhaillut. Onneksi myöskin päiväaikaan. Illalla auringon laskiessa voisi tulla pieni paniikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kerralla oli väkeä liikkeellä suhteellisen vähän. Edellisellä kerralla (yksin harhaillessani) porukkaa oli paljon liikkeellä ja äänen perässä kulkeminen riitti suunnistusavuksi ;-)

   Poista
 4. Kaunis paikka, kivineen ja kallioineen. Minä onnistun eksymään tuohon lähimetsäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäisi ottaa kisa: kaksi matemaatikkoa, kumpikin lahjakkaita eksymään - kumpi voittaisi? ;-)

   Poista
  2. Ja mitä se voitto sitten olisi? ;-)

   Poista
 5. Tuttuja maisemia, olimme tuolla myös tällä viikolla:)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kolmiuloitteisia kuvia! Aivan kuin itse olisi rannassa. Pieni seikkailu on ihan kivaa, kunhan ei ole pahasti eksyksissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmiulotteisuudesta tiedä, mutta kiitos!

   Pieni seikkailu pidentää ikää - tai aika ainakin tuntuu vähän aikaa kuluvan todella H I T A A S T I, kun on eksyksissä ;-)

   Poista
 7. En tidä miksi, mutta kalastuskuvat näyttävät minusta niin kotoisilta, vaikka perheessämme ei olla koskaan oltu intohimoisia kakastajia. Kai siihen liittyy ajatus itsensä hankkimasta ruoasta ja luonnossa olemisesta.. en osaa sanoa. Kaunis tuo Porkkalanniemi.

  VastaaPoista
 8. Onnistuit saamaan kuviin oleellisimman asian rannikosta, kimalteleva meri ja jääkauden hiomat kalliot. Ihanat maisemat.

  VastaaPoista
 9. Porkkalanniemi on todella upeata seutua, ja niin lähellä Hesaa ja minulta vain 15 min ajomatkan päässä (osapuilleen). Mutta jostain syystä tulee siellä harvemmin käytyä - kerran kesässä vaan. Itse olen myös "eksynyt" siellä, eli paluumatka kallioilta autolle kesti paljon kauemmin kuin sinne meno. Kuvasi on todella upeat.

  VastaaPoista
 10. Many of these fabulous scenes of Finland remind me so much of northern Ontario. Our two countries have so many similarities.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)