sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Perhe on koossa :-)

Tytär saapui pitkältä matkustusvaiheeltaan kotiin Suomeen. Suurin osa matkasta oli vaihto-opiskelua Kanadassa, vaihdon jälkeen matka jatkui turistimatkailulla USA:ssa. USA:n jälkeen hän käväisi vielä Unkarissa ennen saapumistaan kotiin. Perhe on siis taas hetken koossa ennen uutta elämänvaihetta.

Tytär muuttaa omilleen Helsinkiin ihan tuota pikaa. Muuttoa suunnitellessa saa kaiken 'ylimääräisen' ajan kulumaan siihen asti oikein hyvin :-)

Tänään illalla pakkasta oli taas yli kaikkien tarpeiden. Päätimme varustaa koiran lenkille kylmän kelin mukaisesti. Koira ei kuitenkaan osoittanut mitään näkyvää kiitollisuutta talvitakkia ja jalkineita kohtaan. Ennemminkin näytti ihan mieltään osoittavalta ;-)


Lenkki sujui kuitenkin ihan hyvin. Kun koira pääsee vauhtiin, kaikki ylimääräiset rasitteet (kuten jalkineet) unohtuvat (ja hukkuvat) nopeasti. Tytär huomasi onneksi poimia matkalle pudonneet jalkineet talteen :-)

Koira on ollut mahdottoman onnellinen emäntänsä paluusta. Koiran ihmismuisti on fantastinen. Puoli vuotta eroa ei paljoa paina, kun on jälleennäkemisen aika :-)

Arvontapalkinnot on vihdoin lähetetty voittajille. Onnittelut vielä kerran!

Upeaa helmikuun odotusta kaikille!


23 kommenttia:

 1. Niin: Kuvat siis tyttären ottamia :-)

  VastaaPoista
 2. Tyttären koira oli meidän uudenvuoden aikaan viikon kylässä. Oli murissut tyttärelle kun mies vei sen kotiinsa! Mummolassa saa herkkuja...:)

  VastaaPoista
 3. Onpa trendikäs asu! On varmasti ihana, kun tytär tuli kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trendikäs asu on aika vanha, nähtävästi ajaton :-)

   Tyttären paluu herätti koirulin liekkeihin :-)

   Poista
 4. Ne ei tosiaan tahdo pysyä, mie käytän villasukkia jotka kiristän tarranauhalla (sellaisella johtojen niputtamiseen tarkoitetulla) ja vielä laitan varmistimeksi hakaneulan, että jos irtoaa niin ei häviä hankeen. Viimeksi kuitenkin irtosi 2/8. On vaikeaa.
  Huppuja koiran vaatteissa en kyllä ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran jalan rakenne on selvästi tossun valmistajille vaikea pala purtavaksi ;-)

   Huppu on komea. Niinkuin moni muukin tarpeeton piirre vaatetuksissa ;-)

   Poista
 5. Voi tuota koirulin ilmettä:) Olen miettinyt tuota töppösten ostoa, mutta vielä ovat kaupassa. Koirilla on tuo hajumuisti. Sen olen huomannut kaikkien koirieni kohdalla että muistavat ystävänsä vaikka edellisestä tapaamisesta olisi kulunut vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran on vaikea ymmärtää vaatetuksen hyötyjä ;-)

   Hajumuisti tuntuu olevan koirilla todella vahva.

   Poista
 6. Paketti tuli. Tuhannesti kiitos. Nätit ovat nuo lasinaluset.
  Koira ja töppöset, näyttää hauskalta.

  VastaaPoista
 7. Lämmintä vaatetta tarvitaan. Söpö.

  VastaaPoista
 8. Erittäin tyylikäs. Näkee että että vierastaa vaatetusta. Mutta näillä pakkasilla sitä tarvitaan.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että koira sai emännän takaisin <3. Meidän lyhytkarvaiset eivät näillä keleillä paljoa pitkiä matkoja lenkkeile, vaikka heilläkin on talvipalttoot (joita eivät rakasta, mutta sama juttu kuin teillä: kun pääsevät hajujen perään, niin palttoot unohtuvat).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koiruliinimme kävi tänään emäntänsä kanssa kahden tunnin lenkillä. Sellaista herkkua ei ole tavallisesti tarjolla :-)

   Poista
 10. Meidän Ticollakin oli joskus noi töppöset, mutta ei oikein onnistunut lenkitys ne jalassa, annettiin sitten periksi ja ne olikin aina pois jaloista, hi!
  Takkia se vihaa yli kaiken,eli tosi paljon, katsoo mua kuin pahinta vihollistaan, kun sitä puen sen ylle.
  Siittäkin ollaan melkein luovuttu, kun kovilla pakkasilla ei pitkiä lenkkiä kuitenkaan kerralla tehdä, tehdään monta , mutta lyhkästä silloin, jos on paljon pakkasasteita.
  Oikein hyvää helmikuun odotusta sinne sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, Harakka :-)

   Meidän koirulilla on paksu karva ja turkki. Mutta pitemmän lenkin varalle laitetaan sille pakkasilla takki päälle. Kaikki säästetty lämpö on näillä keleillä pelkkää plussaa <3

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)