sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Ruuhkaa on riittänyt :-)

Tytär muutti siis kotiin hetkeksi muuttaakseen sitten omilleen. Tällä kertaa pysyvästi. Eilen muutettiin ja koira aisti muutoksen hälinän ihan aamusta asti. Illalla ja tänään koira on ollut hämillään ja päivystänyt siltä varalta, josko tytär ilmestyisi vielä jostain.

Sanomattakin on selvää, että elo on ollut melkoisen hektistä viime aikoina. Tässä välissä löydettiin onneksi asunto nuorelle naiselle (tai siis hän itse löysi sen ja äiti oli matkassa mukana lähinnä kuskina ja henkisenä tukena). Huomenna on hänen ensimmäinen työpäivänsä uudessa työssä - paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa.

Meillä on satanut tänään lunta, niinkuin varmasti melkein jokaisessa muussakin paikassa ;-) Junat ovat kuulemma olleet myöhässä, mutta minä olen ollut viimeisen viikon aikana kaiken kaikkiaan aika onnekas kelien ja junien suhteen. Pahimmat pyrypäivät ovat olleet kotipäiviä - joko etätyötä tai viikonloppua. Ei ole tarvinnut koetella hermojaan työmatkojen kanssa.

Alkavan viikon olen varannut talvilomakseni. Kaiken kiireen jälkeen loma tulee todella passeliin aikaan. Mukana ajoituksessa on toki hieman suunnitteluakin. Mutta juuri nyt olen kovin kiitollinen alkavasta lomasta. Lomailin kesällä vähemmän, jotta sain jaettua minilomia vuoden varrelle tasaisin väliajoin. Toistaiseksi suunnitelma on onnistunut positiivisesti.

Tavoitteenani on levätä ja rauhoittaa rytmiäni loman aikana. Jospa sitä osaisi ja malttaisi jatkaa rennompaa rytmiä myös lomalta paluun jälkeen :-)

Kalatiira viime huhtikuun Rymättylän reissulta. Paljon löytyy näitä vanhoja kuvia vieläkin käsittelemättöminä.


Nautitaan helmikuusta!

16 kommenttia:

 1. Mahtava kuva. Loma ja lepo. Kuulostaa upealta.

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa lomaa! Kaksi viikkoa töitä ja sen jälkeen on mun loman vuoro :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marru!
   Toivottavasti säät suosivat lomaasi :-)

   Poista
 3. Hyvää lomaa! Lunta on tosiaan vaikka myytäväksi! Kolme viikkoa ja sitten itselläni on talviloma. Silloin on tavoitteena päästä viikolla päivällä kuvaamaan. Talvikauden huipentuma siis! En nyt hirveästi talvesta perusta, mutta loma tulee tarpeeseen!

  VastaaPoista
 4. Loma tulee aina tarpeeseen. Tänään oli helpot lumityöt. Työkaveri kävi traktorin kanssa työstämässä pihan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana työkaveri tuollainen auttaja!
   Vaan eivät tainneet lumitöiden tarpeet loppua siihen?

   Poista
 5. Superb reflection, and the beautiful Tern.

  VastaaPoista
 6. Nyt onkin hyvä hetki olla lomalla. Ei tarvise välittää juna-aikatauluista.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)