perjantai 22. joulukuuta 2023

Ihanaa joulun aikaa: lepoa, ihastelua, nautiskelua ja välittämistä 💖

Joululoma alkoi ja on niin ihanaa, kun on lupa olla rauhallinen, nautiskella ja tuumailla. Lahjat on melkein hankittu, huomenna pitää tarkistaa, mitä on vielä jäänyt tekemättä. Ja sitten tehdä se.

Aikuisten kesken joulu on vähemmän jännittävää, mutta senkin edestä vapauttavan joustavaa. Jos jonkun lahja ei ole ehtinyt vielä paikalle, sen korvaa mainiosti epävirallinen lahjakortti kyseisen lahjan saapumisesta. Lahjojen ilmestyminen paikalle päivälleen oikealla hetkellä on erittäin vähäpätöinen asia. Mieluummin hyvä lahja puolen vuoden kuluttua, kuin jokin velvollisuuslahja juuri nyt.

Lapsille olemme välillä antaneet lahjakortteja matkustamiseen jonkin summan edestä, jolloin matkan määränpää ei tarvitse olla vielä tiedossa. Lahjakortti takaa meidän osallistumisemme kuluihin sovitulla summalla.

Erityisen toimivia tällaisen aihelahjakortit ovat olleet sellaisten investointien kohdalla, joita lapset ovat syystä tai toisesta viivytelleet ja ehkä vältelleetkin. Itse asiassa idea tähän on tullutkin heiltä.


Kunta-alalla työskentelevällä lomapäiviä riittää vuoden aikana oikein tyydyttävästi. Siksi rauhalliseen joulun valmisteluun vetoa tuntevana haenkin aina muutaman vuosilomapäivän joulua edeltäviin päiviin. Kiireettömyys ja rauha tekevät hyvää oikein isosti.


Eilen illalla kävin tyttären kanssa laulamassa kauneimpia joululauluja. Kylläpä se tekikin taas hyvää koronan kuluttamasta äänestä huolimatta 🥰. Jonkinlaisen lauluharrastuksen aloittaminen tekisi minulle varmasti oikein hyvää, jos sen saisi vain mahtumaan omaan työkalenteriin. Kiitos tyttärelle seurasta ja hyvästä ideasta 💖.


Vielä kuva Wetterhoffin korttelijoulusta. Tänään kävimme Kultasuklaan tehtaan myymälässä - omat ostokset ovat jo syöty 🤭Ihanaa joulun aikaa! 🌲

Ollaan uteliaita erilaisuuden suhteen.

Annetaan itselle anteeksi se, ettei kaikki aina kolahda kerralla.

Uskalletaan ihastella sitäkin kaunista ja upeaa, mikä ei osu mukavuusalueelle.

Annetaan kannustavaa palautetta edes silloin tällöin. Sillä on suuri merkitys 💖🌲🌿

29 kommenttia:

 1. Ihanaa, nautittavaa joulun aikaa! Olet jo liki valmis vastaanottamaan joulun! Kiva kuva, kiitos siitä ja mukavasta tekstistä.

  VastaaPoista
 2. Oikein Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa ja hyvää joulua ❤️

  VastaaPoista
 4. Merry christmas🎄🎅🏻🎄

  VastaaPoista
 5. Greetings Lasse above

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että saat levätä ja nautiskella. Rauhallista ja kaunista joulua!

  VastaaPoista
 7. Rentouttavaa ja iloista Joulua!

  Kiva, että olet saanut järjestettyä lomaa joulun yhteyteen, niin voit nautiskella rauhallisemmasta joulusta.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa joulun aikaa sinullekin ! t. Eija

  VastaaPoista
 9. Ihanasti sanottu tuo " on lupa olla rauhallinen, nautiskella ja tuumailla". Mikäs sen parempaa <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos ajatuksia herättävistä kirjoituksistasi pitkin vuotta, Susanna! Kaikkea hyvää sinulle loppuvuoteen ja uuteen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!