sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Hyvä sunnuntai :-)

Tytär lähti aamulla Rovaniemelle ja on vihdoin perillä. Minä puolestani olen valokuvaillut, nauttinut häikäisevän ihanasta auringonpaisteesta ja ottanut jopa päiväunet :-)

Neljän aikaan iltapäivällä aloin nuokkumaan sisällä (peräti kahden laskiaispullan jälkeen =D) ja ulkona oli edelleen aurinkoista ja valoisaa. Elämä on kuin lupauksia täynnä :-)

Orava kävi pihassa pitkästä aikaa samaan aikaan minun kanssani. tavallisesti pääsen seuraamaan sitä vain ikkunan läpi, mutta nyt pääsin haistelemaan sen kanssa samaa ilmaa :-) Ja kuvaamaan.

Alkavalla viikolla pääsen tekemään myös yhden etätyöpäivän - se lataa akkuja jos mikä.26 kommenttia:

 1. Taas meillä on sama aihe! :) Juoksin tänään useammankin "kylmän lintuhavainnon" perässä ja ihan jäi pelkkiä unelmia käteen. Kaunis sää, vähän lintuja!

  VastaaPoista
 2. Kujeileva kurre, oikea hyvän tuulen kuvasarja!

  VastaaPoista
 3. Hauskat kuvat pörröhännästä!

  VastaaPoista
 4. Onpas kivat kuvat loikkivasta kurresta.

  VastaaPoista
 5. Voi tokkiisa ku nätit kuvat kurresta, viimeisessä kuvassa hän on nii tarkkaavaisena, kuulostelee ja katselee. Mie en ikinä muista ottaa tuota pientä samsungiani mukaan, ku koirulin kans lähdemme ulos, mut nytkö hää tullee kottiin, esikoispoikaniperheen luota, niin otetaan kamera mukaan seuraaville ulkolenkeille, jos vaikk kurreki meill säksättäisi, kiusaa mein koirulia:))

  VastaaPoista
 6. Orava on aina niin touhukkaan ja ilmeikkään näköinen kuvissa.

  VastaaPoista
 7. Orava esittelee selvästikin sivuprofiiliaan kuvaajalle :-)

  VastaaPoista
 8. Ihana kuvasarja! Kurre aivan kuin esiintyisi sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Näyttää siltä, vaikka se olikin vain intona ruoan perään ;-)

   Poista
 9. Valosta nauttivat kaikki, pirteät kuvat.

  VastaaPoista
 10. Hyvä tuuri sulla, kun pääsit kuvaaman oravan ihan maassa... yleensähän ne kipasee puuhun heti, jos jotain epäilyttävää näkyy. Ja säksättää sitten sieltä. Ykskin kerta kun lähdin koirien kans kävelylle, oli orava pihalla ja singahti puuhun, mutta se oli huono puu: semmonen kolme- neljämetrinen riuku josta ei oikein päässyt mihinkään. Meni niin korkealla kuin pystyi, ja sitten jähmettyi siihen patsaaksi. Pysyi ja pysyi, vielä kaukaa kävellessäni näin, että se vaan patsasteli siellä koko ajan... varmaan niin kauan, kuin näki meidät. Koirat kyllä antaa oraville välillä ihan kyytiäkin mejän pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tuuri, mutta kyllä minä kauan tattina ihan paikoillani odottelinkin. Olin paikalla ennen oravaa, enkä liikkunut, joten se ei juurikaan noteerannut minua. Mutta olen seisoskellut tattina monesti aikaisemminkin, mutta se ei ole auttanut, kun kurre ei ole halunnut tulla käymään...

   Poista
 11. Herkulliset kurrekuvat. Tänään oli Hesarissa juttua Vantaalla nähdystä kaksivärisestä oravasta. Aikamoinen harvinaisuus luonnossa kuulemma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, between!

   Minäkin näin jostain uutista samaisesta otuksesta. varmasti on harvinainen!

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)