keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Lintukuvakokeiluja

Kyllä on lunta tullut ja linturuokalan antimet ovat kelvanneet! Viikonloppuna täpötäyteen täytetty pähkinäautomaatti oli aamulla aivan tyhjä. Nyt loput pähkinät on lisätty automaattiin ja ostoslista on täydennetty siltä osin..

Vapaapäivä tuntui vapaapäivältä aamulla, kun sai nukkua kunnolla. Pakollisten asioiden hoitaminen puolilta päivin katkaisi päivän hieman toimimattomaksi, mutta ehdin ulkoilla kameran kanssa. Kuvia ei juurikaan jysähtänyt kameran kennolle, mutta kroppa sai liikuntaa. Hyvä niin :-)

Koira on levottomana vahtinut koko päivän menemisiäni ja tulemisiani. Iltapäivälenkin jälkeen ruoka maistui ja nyt otus makaa koomaa muistuttavassa olotilassa vierelläni 'vahtimassa', etten enää lähde mihinkään. Hyvä, että lepää :-)

Viikonlopun lintukuvia muutama ihan tästä pihasta. Kyseessä siis ennenkaikkea kokeilu siitä, miten kamera toimii.


Talitintti Sinitiainen reippaasti rajattuna. Kuva on silti selkeä - olen tyytyväinen :-)

Vertailun vuoksi sinitiainen ruokasydämellä. Ensin koko kuva ja sitten rajattuna. Vieläkin olen tyytyväinen :-) Vielä on opeteltavaa kamerassa - ja kuvaamisessa senkin edestä. Kiva kuitenkin huomata, että lahjaostos oli todella toiveiden mukainen :-)18 kommenttia:

 1. Ei ihme, että olet tyytyväinen, niin ovat upeat kuvat!!

  VastaaPoista
 2. Tosi tarkka on rajattunakin! Meillä isäntä osti jonku uuden putken, ja oottaa nyt aurinkoisia päiviä...

  VastaaPoista
 3. Tarkkoja kuvia.
  Kirjoittaessasi taisi mielessäsi olla talitintit, kun vahingossa mainitset sinitintin talitintiksi ylimmän kuvan alla - minulla sattuu, kun ajatuksissaan kirjoittaa, monestikin samankaltaisia lapsuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu... Ihan pöljän pöhinäksi meni tuo sanailu ;-) Monta kuvaa peräkkäin katsoo ja käsittelee, niin siinä menee puurot ja vellit sekaisin. Useasti minulla menee sanat paljon pahemminkin sekaisin. Ajatuksissani suusta ja sormista irtoaa kovasti luovaa tekstiä ;-)

   Kiitos, kun huomasit! Minä en huomannut mitään...

   Poista
 4. On siinä varaa rajata. En ihmettele, että olet tyytyväinen.

  VastaaPoista
 5. Jokainen höyhenkin näkyy kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän pikseleitä - enemmän tarkkuutta. Välineurheilua tämä näyttää olevan ainakin osittain...

   Poista
 6. Upeat ja niin tarkat kuvat!
  Todella aihetta tyytyväisyyteen!

  VastaaPoista
 7. En laittaisi hanttiin auringolle, joka paistaisi taivaalta enintään puolipilviseltä. Harmaalta näyttää ainakin vielä. Tekee kuvat eläviksi ja värit kirkkaiksi! :) Jos viikonloppuna!

  VastaaPoista
 8. Hienoja, tarkkoja kuvia! Hienoa!!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)