tiistai 24. helmikuuta 2015

Kevään alkua

Olen tehnyt rajanvedon. Maailman parantaminen tapahtuu nyt Jossittelua ja pohdintaa -blogissa. Täällä pysyn luonnon parissa. Kumpaankin pakkautuu mukaan henkilökohtaista elämää ja enemmän tai vähemmän toivottuja mielipiteitä. Mutta näillä mennään eteenpäin toistaiseksi.

Töistä kotiin junalla körötellessäni katselin sumuisia maisemia. Kevään tuloa, vakuutan itselleni. Valokuvaamisen himo hautautuu onneksi (?) väsymyksen alle. Odotan viikonloppua...

Linnutkin ovat välillä janoisia. Tämä tintti sammutti janoaan lumella. Kävi nokkimassa lunta oksalta ja toiseltakin. Näytti ihan hassulta lumisine nokkineen. Tinttien laulua riittää. On se kevään alkua :-)
21 kommenttia:

 1. Alimmassa kuvassa tintti on vähän kuin lapset joskus nenä kermavaahdossa!

  VastaaPoista
 2. Todella suloisen näköisiä tintin kuvia, luminokat:)))

  VastaaPoista
 3. Ihanan suloinen kuvasarja :)
  Upeat kuvat!

  VastaaPoista
 4. Voi tuota suloista lumensyöjää. Pitänee laittaa lintujen juoma-altaaseen vettä juotavaksi, nyt on niin lämpimiä yötkin, ettei jäädy ainakaan joka yö.

  VastaaPoista
 5. Upea kuvasarja! Ja tuli mieleen, että linnuille pitääkin laittaa vesi- ja kylpyastia taas pihamaalle. Lumet hupenevat ja vesikään ei näillä asteilla jäädy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lunta ei ole, niin vesi on varmasti hyvä juttu :-)
   Meillä tätä lunta vielä riittää...

   Poista
 6. Mua niin harmittaa kun talvi taisi jo mennä! Tympii tämä välikausi, ei oikeen vielä kevättä ei mitään... Mutta aurinko saa paistaa, oli sitten mikä vuodenaika vaan ;) Ja hauska tuo viimeinen tinttikuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Betsy!
   Kohta alkaa tulla kaikkea ihanaa luontoon. Kaikkea ei kerralla, mutta vähitellen - ja sitten ihan mahtavan nopeasti :-)

   Poista
 7. Kuvissa on havaittavaissa kevätvaloa ja tintin silmässä pilkettä.

  VastaaPoista
 8. Kuvista huomaa, että tintillä on aika hyvä suojaväri tällaiseen kevätaikaan, kun on vielä lunta, mutta on myös vihertävää.

  VastaaPoista
 9. Voi nyt hyvä tavaton sentään :) ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)