lauantai 6. helmikuuta 2016

Lämmintä lupaa...Säässä siis.

Räntää on luvattu - ja plus-asteita. Ei mikään paras mahdollinen keli, vaan minkäs sille voi. Näillä mennään eikä mutista :-)

Mikään ulkona ei tänään kutsunut raahautumaan sinne puolikuntoisen jalan kanssa. Toivottavasti huomenna jokin jo houkuttelee minua kameran kanssa matkaan...

Jotenkin olen tässä vaivihkaa aktivoitunut niin, ettei vapaa-aikani olekaan enää pelkkää vapaa-aikaa. Olen taas mukana siellä ja täällä sekä tietenkin virittelen omia projektejani useampaankin suuntaan. Päädyin siihen, että karsin ohjelmaani ja luovun yksipuolisista, vain voimia vievistä tehtävistä. Välillä uusiin juttuihin tulee lähdettyä suurin toivein, joista mikään ei sitten yritäkään toteutua matkan varrella. Päätin, ettei minun tarvitse tässä iässä potea huonoa omaatuntoa tuollaisten tehtävien syrjään jättämisestä. Aika kuluu vikkelään kaiken motivoivan ja tuloksekkaankin touhun parissa. Velvollisuuksia on tullut hoidettua tähän ikään jo ihan kunniakkaasti ;-)

Oma perhe on yksi ajankäytön painopiste. Lapsista on kehittynyt (ja edelleen kehittymässä) mielenkiintoisia ja upeita aikuisia. En ole yrittänyt muovata tai rajoittaa heitä, sillä tiedän sen olevan useimmiten huono juttu. Sen sijaan, että perhe hajaantuisi heidän kotoa muuttonsa myötä, tuntuu, että perheemme tiivistyy. Ainakin henkisesti, vaikkei ihan kasvokkain joka päivä - eikä edes joka kuukausi - tavatakaan (paitsi onneksi miehen kanssa :-)). Tämä perhe on elämäni suurin lahja :-)

Ja siitä sitten sujuvalla aasinsillalla vanhojen valokuvien pariin ;-) Kaukana ei ole kevät, ihan tarvitsisi suunnitella, mitä haluaa seurata ja mitä kuvata hektisen ja nopean kevään aikana. Lintujen pesintää ainakin :-)


10 kommenttia:

 1. En saanut itseäni tänään pakotettua baanalle! Oli niin masentava keli. Parempaa ei ole tulossa, mutta jos sitten huomenna tulisi lähdettyä kun seuraava mahdollisuus on taas niin kaukana. Mihinkään turhaan tai muuten epämieluiseen tekemiseen ei todellakaan tarvitse osallistua. Ikä tuo jotain sellaista sisäistä vahvuutta turhasta luopumiseen. Ainakin itse olen niin kokenut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut juurikaan innostavampi keli tänään... Toivottavasti löysit jonkin kirvokkeen kuvaamiseen :-)

   Poista
 2. Kyllä se kevät sieltä keikkuen tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuleehan se sieltä ;-)
   Toivottavasti ilman kurjia takatalvia ja synkkiä kurakelejä...

   Poista
 3. Kovasti ne tintit meilläkin päin tutkii linnun pönttöjä.

  VastaaPoista
 4. Jokohan se kevät on alkanut vaikuttaa noihin tekemisiisi. Keväällähän on tunnetusti piristävä vaikutus varmasti useimpiin ihmisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä on varmasti oma vaikutuksensa. Toinen tekijä on tämä pakkotekemättömyys. Kun jalan kanssa ei ole päässyt liikkeelle kodin ulkopuolelle eikä sitä ole arvannut täällä kotonakaan paljoa rasittaa, on joutunut laittamaan suorittamisen hyllylle. On ollut aikaa ajatella ja järjestellä niitä ajatuksiaan :-)

   Poista
 5. On ihan viisasta keskittya itselle tarkeisiin asioihin

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)