tiistai 1. elokuuta 2017

Koira, siilit ja selkälokki

Koira kävi eilen pienessä operaatiossa ja toistaiseksi viikko on kulunut niissä merkeissä. Suojakaulus aiheuttaa koiruliinissa äkkinäistä jäykkyyttä ja liikuntakyvyttömyyttä samaan tapaan kuin sadeasut ja jalkineetkin. Kaulurin kanssa koiraa pääsee kantamaan paikasta toiseen, sillä askel ei oikein suju. Kun kauluri otetaan hetkeksi pois, löytyy koirasta kummasti lisävirtaa ;-)

Siilit ovat jo vapaalla, mutta tarjolla olevat ruuat ovat oikea hittituote - aamulla jäljellä on vain siilin kakkaa. Ne kun eivät osaa aina ruokailla siististi ;-)

Valokuvaustakin on tullut harrastettua, mutta siilien ruokinnan ja koiran hoitamisen ohessa (se kun tarvitsee nyt vielä lähiseuraa nukkumiseenkin...) kuvien käsittely on jäänyt vähemmälle. Onneksi aika ei lopu, vaan kuville löytyy vielä oma aikansa. Tähän muutama selkälokin iloittelu :-)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille teille!
30 kommenttia:

 1. Ohhoh Susanna. Mahtavat kuvat olet ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sami!
   Odottaminen ja kärsivällisyys usein palkitaan :-)

   Poista
 2. Niin on. Todella upeita. Rauhaisaa iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia!! Paranemisia sinne toipilaalle♥ ja mukavaa alkanutta elokuuta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päden paja!

   Toipilas voi päivä päivältä paremmin :-)

   Poista
 4. Nappilaukaisuja! :)
  Miniän koiralla on samanlaiset vaiheet elämässä. Maanantaina tehty operaatio vaatii muovikauluksen käyttöä eikä mauri ole oikein innostunut moisesta. Miniä joutui nukkumaan (meni kuulemma valvomiseksi) Maurin kanssa ensimmäisen yön lattialla, kun koiruli itki niin surkeasti. No, toipumista tapahtuu joka päivä ja elinvoima palautuu vähitellen. Sitä samaa sinne myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piipe!

   Meillä yöt ovat ensimmäistä yötä lukuunottamatta sujuneet ihan hyvin. Ensimmäisenäkin yönä se oli mies, joka kuuli koiran kutsun ja minä kävin vain pari kertaa yön aikana tervehtimässä toipilasta :-) Korvatulpat antoivat hyvät unet aamuyön tunneille... Mies nousi aikaisin koiran luokse.

   Poista
 5. On kyllä mainiot lokkikuvat! :)

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija :-) Kahdessa viimeisessä kuvassa lokki lähtee lentoon vedestä. Silloin kuvan tarkentaminen on paljon helpompaa :-)

   Poista
 7. Nyt on todelliset onnistumiset lentokuvissa. Lokki katsoo suoraan kameraan ja kuvien terävyys on huipussaan. Wow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milja!

   En yritä edes arvella, kuinka monta kuvaa otin kaiken kaikkiaan samanlaisista tilanteista. Harjoituksen myötä tarkkuus parani huomattavasti :-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)