lauantai 13. helmikuuta 2021

Vihavuoden kosken koskikara

Pientä traumaa tuottaa aina uuden kokeileminen omalla epämukavuusalueella. Toki sen jälkeen kaikki mukavuusalueen jutut sujuvat entistäkin helpommin 😊

Tässä välissä olen tehnyt kuvakortteja työpaikan fasilitointitilaisuuksiin (ollut aivan upeaa!), neulonut viininpunaisia palmikkosukkia ja suunnitellut kevättalven valokuvaamisia. Tuo vimppa on vielä kesken ja vaiheessa.

Heikosti nukutut yöt rajaavat vapaa-ajan tekemisiäni. Tänään suuntasin lopulta monen miettimisen jälkeen Vihavuoden koskelle.

Aurinko piiloutui nopeasti säätiedotusten vastaisesti ja tyytyminen oli siihen valoon, mitä oli saatavilla. Rentouttava reissu huonoista yöunista huolimatta. Tai ehkä juuri siksi?


Venyttely tekee ihmeitä meille kaikille. Pitäisi vain muistaa...

Ihan parhaat ja kauneimmat hetket talvesta ovat käsillä juuri nyt. Kannattaa nauttia - vaikkapa ikkunan takaa!


10 kommenttia:

  1. Aurinko tosiaan pysytteli piilossa, ulkoilu oli silti mukavaa.
    Hieno kuva koskikarasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maarit!
      Kelit ovat kauniit pilvistäkin huolimatta 😊

      Poista
  2. Ah, mun viime viikon teema oli vesi ja venyttely. Näin muistutin itselleni, että vaikka kylmällä ei niin kovin janota, niin vettä on hyvä nauttia ja yritin venytellä edes muutaman minuutin päivässä. Taidan jatkaa samalla idealla tämänkin viikon :)

    Täällä myös palmikkoa viritellään.

    Hyvää ystävänpäivää! Kiitos, kun olet blogiystäväni ja jaat näitä kauniita luontokuvia meille muille. Ja samalla tietoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna!
      Kiitos sinullekin antoisasta blogiystävyydestä!

      Vesi ja venyttely kuulostaa hyvältä ohjenuoralta. Yritän muistaa sen, välillä tuo venyttely saattaa unohtua (kun ei mihinkään tee kipeää).

      Ihanaa lakavaa viikkoa! 🧡🥰😊

      Poista
  3. Heh, koskikara joogaa. Mahtava kuva. Hyvää Ystävänpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin osuin karan harrastushetkeen 😂

      Oikein hyvää ystävänpäivää sinullekin!

      Poista
  4. Kiva kuva kiehtovasta linnusta. Kävin tänään katsomassa paikallista koskikaraa. Niitä on pääkaupunkiseudulla useammassakin koskessa. Tämä lintu oli Vanhankaupungin koskessa eli Vantaanjoessa. Hauska niiailija. Kaksi niiausta aina ja sitten sukellus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sulia on vähemmän, kara on helpompi löytää. Tämä tapaus oli hidas hämäläinen. Saattoi pitkiä aikojakin vain olla paikoillaan ja vähän katsella ympärilleen ilman mitään muuta aktiviteettia 😂. Muutenkin oli hieman varovainen sukeltaja, jotain pientä se onneksi pohjasta löysi 😊

      Poista

Kiitos kommentistasi!