tiistai 11. toukokuuta 2021

Imatralla koskella

Tänään ulkolämpötila kohosi meillä 23 asteeseen. Tuli kiire etsiä kevyempiä kesähepeniä, välikausivaatteet ovat jo liian kuumia. Tein töitä parin palaverin ajan pihatoimistossa. En pidä kuulokkeista, mutta niitä on pihalla käytettävä. Palasin jonkin ajan nautiskelun jälkeen takaisin sisälle ja nakkasin kuulokkeet nurkkaan.


Tänään oli ennätysmäärä palavereita, peräti seitsemän! Mutta vastaavasti puolet palavereista oli todella  innostavia, vuorovaikutteisia ja hyvähenkisiä keskustelupalavereita, joissa kukaan ei ollut puhuva pää ja kaikki pääsivät puhumaan asiaa. Tästä päivästä jäi kiireestä ja sen pituudesta huolimatta todella upea fiilis! Tuloksena oli paljon kättä pitempää jatkoa varten ja samalla työinto koheni välittömästi. Kiitos Marjaana, Terhi, Minna ja Päivi!

Potkua tähän kiireeseen tuo tietenkin myös tuo viime viikon loma. Käytiin myös Imatrankoskella. Siellä ei vesi virrannut juuri tuolloin, mutta kosken rakenteet olivat pysäyttävän ihanat.

Tämä pikkupuro on kosken sivujuonne. Kauniisti maisemoitu. Kuvassa maassa näkyvä reppu löysi kuvaussession aikana omistajansa onnellisesti 😊.


Tässä varsinaista koskiuomaa alajuoksulla. Ei vettä, mutta sitäkin jylhempiä kiviä.


Alajuoksua toiseen suuntaan. liikuttavan rouheaa maisemaa.Vieressä olevassa Kruununpuistossa kävin vain pikaisesti. patsaalla oli kummalliset tasavarpaat, mutta kaikkihan me olemme erilaisia ja monen muun mielestä kummallisia. En silti paljasta tässä omia kummallisuuksiani yhtään tarkemmin 👍.Mahtavan ihanaa keväistä helatorstain odotusta. Nautitaan säistä 🥰.

8 kommenttia:

 1. Upeassa paikassa kävitte. Koskessa on mahtavat kun luukut avataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdesti ollaan oltu viimeaikoina kuivan maan aikaan. Seuraava reissu täytyy suunnitella paremmin 👍.

   Poista
 2. Koski on upea, kun padot on avattu. Pari vuotta sitten tulin Joensuusta, ja varta vasten koukkasin tuon kautta kun tiesin kelloajan milloin vesi juoksutetaan. Siellä soi musiikki ja näky oli mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehdottomasti palata tuonne kosken juoksutusaikaan.
   Pistetään bucket-listalle 👍.

   Poista
 3. Tuo Imatran Impi on minusta aika kauhea. Sehän on muistomerkki itsemurhan koskeen hyppäämällä tehneille, mutta pitikö siitä tehdä inhorealistinen mäsäksi menneine päineen?

  Joskus pääsin katsomaan kun vettä päästettiin koskeen, se oli pelottava, hurja ja hieno esitys! Just niihin aikohin joku hullunrohkea kuvaaja menehtyi, kun oli mennyt liian alas kuvaamaan kosken kuohuja ja kuohut olikin saavuttaneet sen ja vieneet mennessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, etten lukenut patsaasta mitään, kuvasin vain.
   Mutta onpa outo lähestymiskulma ollut asiaan.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)