perjantai 21. lokakuuta 2022

Uudenkaupungin syksy√§ hohtava ranta ūü•į

Uudenkaupungin leirintäalue sijaitsi myös ihan kaupungin keskustan tuntumassa. Onneksi leirintäalueen ranta oli kaunis, samoin sitä ympäröivä kaupunkialue. Leirintäalueella oli myös pienimuotoinen kahvila-ravintola, jossa söimmekin illalla yllättävänkin maistuvat ruoat! Santtioranta Camping oli paikan nimi ja sieltä olisi voinut vuokrata myös maastopyöriä, sähköpyöriä, sup-lautoja ja vaikka mitä muuta. Keli oli syyskuun lopussa jo hieman viileä vesielämälle meidän mielestämme.

T√§h√§n hetkeen kaivan esille kauniin syysrannan kuvia. Syksyn v√§rikk√§√§t maisemat kutsuvat minua aina aivan mahdottoman paljon. Syksy on ik√§√§n kuin riemukas ja v√§rik√§s paraati sesongin lopuksi. Sen j√§lkeen vet√§ydyt√§√§n vet√§m√§√§n henke√§, lep√§√§m√§√§n ja hakemaan uusia uudistumisen voimavaroja ūüíĖ.


Uimarannan pukukopit olivat kauniita ūüėć.


Eikä itse rannassakaan ollut mitään huomautettavaa. Kaunis kuin mikäkin.


Venerannalla riitti my√∂s syksyn syvi√§ v√§ris√§vyj√§ ūüíĖ.


Lempe√§√§ syksyn jatkoa ūüíĖ.

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunista! Aurinkoiset syyspäivät saavat värit hehkumaan.
  Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piipe!

   Nyt kannattaa nauttia tosiaan jokaisesta liikenev√§st√§ auringon valon pilkkeest√§. V√§rimaailma hehkuu hetkess√§ upeana ūü•į.

   Poista
 2. Oi, ihana Santtionranta! Asuimme vuosia kävelymatkan päässä tuosta rannasta ja monet mukavat muistot tulvahtivat nyt mieleen, vaikka olemme olleet jo yli 27 vuotta muualla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikalla k√§vi muitakin kuin meit√§ matkalaisia. N√§ht√§v√§sti ihan vakiopaikka monelle, kun on niin l√§hell√§ keskustaa ūü•į.

   Poista
 3. Olipa kaunis ranta. Niin tuuli riisuu lehdet puista on minun syksyäni. Teillä on ollut aivan upea loma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marja!

   Eilen juuri ajettiin yksitt√§isen keltaisena hohtavan lehtipuun ohi. Se kukoisti ja ihan huusi ihanuuttaan. Naapuripuut vierest√§ olivat jo luovuttaneet lehtens√§, joten tuo puu todellakin erottui ūüĎć.

   Poista
 4. Mahtava väriloisto kaislikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sami!

   Ilta-auringon l√§mmin valo tekee ylim√§√§r√§iset ihmeet syysmaisemille ūüíĖ.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)