tiistai 25. lokakuuta 2022

Bloggerin vihollinen ja kepeiden asioiden jäljillä 🤭

Blogger on ainakin minun kohdallani pistänyt aivan uuden vaihteen silmään etsiessään roskapostia. Nyt vuorossa olen minä ja vuosi 2014 😳.


Lista jatkui todella pitkään, niin kuin tuossa näkyy. Peräti 23 roskapostiviestiä. Minulta itseltäni omassa blogissani! Kyllä tässä on minun mielestäni melkoista liioittelun makua ja täydellistä logiikan puutetta.


Asiasta ihan toiseen. Löysin tyttären suosituksella mahtavan vinkin kodin pölyjen ja sotkujen poistamiseen. Jaan sen tässä teillekin, jotta pääsette kanssani samalle huolettoman keveyden tasolle 👍.


Korvaan ehkä jatkossa tuossa uudessa viikkosiivousprosessikuvauksessani oluen viinilasillisena. Se olkoon se pieni tuunaus, jota haluan tuolle tehdä. Muuten prosessikuvaus on aivan täydellinen 🤸‍♀️.


Ja jotta tällä kertaa ei mentäisi mihinkään vakavaan ja oikeaan aiheeseen, jaan teille Teron kokeen. Tero näyttää oleva ysiluokalla. Hän ei ole mikään haihattelija, vaan on hyvin tiedostanut jo nuorella iällä, mikä hänelle elämässä on oikeasti tärkeää.Ja kerta kiellon päälle. Tässä esimerkki ihmeellisen käsittämättömästä 'tarjouksesta'. Näiden kanssa kannattaa olla selvästikin aina todella tarkkana.Hyvää yötä, siirryn iltarentoutumisen pariin.

Tänään aamulla oli neljä pakkasastetta, jatkossa on luvassa taas leppeämpiä kelejä eikä ajamiseen kesärenkailla tarvitse keskittyä niin täysillä. Onneksi tämän viikon jälkeen reissutkin vähenevät taas huomattavasti. se on ympäristö- ja Susanna-ystävällistä. Upeaa syysviikon jatkoa! 🥰

15 kommenttia:

 1. Kiitos hauskasta postauksesta! Sinulla on kyllä Bloggerin tiukin roskapostisuodatin. :)
  Teron vastaukset ovat minusta nerokkaita. Opena olisin antanut täydet pisteet.
  Ihania syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sara!

   Tai sitten olen Bloggerin suurin roskapostiuhka juuri nyt - mitäs suurempaakaan tässä juuri nyt voisi olla liikkeellä 🤔.

   Teron vastaukset olivat minustakin aivan fantastisia 🥰.

   Poista
 2. Minä en ole edes tiennyt että Bloggerissa on roskapostisuodatin!
  Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kyseisen kohdan bloggerista ja huomasin ainakin kahden lukijan kommentit jotka eivät ole tulleet blogiini vaan on jostain syystä poistettu.

   Poista
  2. Hienoa, että löysit sen!

   Roskapostihamsteri nielee välillä nieluunsa aivan fantastisia ja ihastuttavia kommentteja. Yhtä pahiskommenttia kohtaan ssen kitaan joutuu välillä useitakin arvokommentteja. Roskapostilistalle näyttävät päätyvän useimmin aktiiviset kommentoijat. Tavallaan ymmärrän tuon logiikan ja sitten kuitenkaan en 😞.

   Poista
 3. Sama juttu minulla, viime päivinä omia kommenttejani vuodelta 2014 on siirtynyt roskaposteihin. Minulla ei tosin yhtä paljoa kuin sinulla. Näytti olevan sellainen muutaman päivän kestoinen bugi jossain. Toivottavasti ei enää toistu.

  Tero on vielä sen verran nuori, että ei ole oppinut, että huumori on vaikea laji :D Näytin Teron vastauksia sairaslomalaiselle kuopuksellemme ja häntä nauratti kovasti :D Huumori uppoaa omaan ikäryhmään. Aikuisissakin on sellainen persoonatyyppi, joka inhoaa lauseiden jatkamista eikä pysty täyttämään niitä vakavasti ja fiksusti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi 2014 näyttää ole4van siis Bloggerin erityissiivouslistalla. Onkohan niillä pulaa tilasta?

   Mahtava huomio Terosta. En ajatellutkaan, että Terolla olisi ollut huumoripäivä, vaan ajattelin ennemminkin sellaista pottuuntunutta ei-kiinnosta-päivää.

   Upeaa, että sinun kuopuksesi huomasi Teron tekstin vivahteet!

   Poista
 4. Kiitos siivousvinkistä! Otan sen välittömästi käyttöön, mutta oluen vaihdan viiniin.
  Mitähän mainiota välikerrastoon on kätketty siinä tapauksessa, että sen tilaa pakettina? Teron vastaukset hipovat täydellisyyttä. Hän todellakin tietää, mikä elämässä on tärkeää.
  Pitääpä käydä tsekkkaamassa omia roskapostiasetuksia. Blogger haluaa pitää meidät virkeinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Between!

   Siivousvinkki oli minusta aivan hillittömän mahtava!

   Välikerraston myyntikampanjan juju ei valjennut minulle koskaan. Ei kutsunut ostamaan yhtään mitään.

   Poista
 5. Tero on hyvin innostunut asiastaan, niin että opettajakin haluaa keskustella :) kuinkahan vanha tuo on, kun Windows 98 on sekoamassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tämä on aika vanha juttu. Mutta luulen, että samankaltaisia tarinoita löytyy vieläkin. Opettajat (niinkuin muutkin aikuiset) saattavat suhtautua joihinkin asioihin tuskaisen jähmeästi ja kapeakatseisesti nuoren puolinörtin näkökulmasta 🙄.

   Poista
 6. Aivan ihana postaus ja tuo siivousohje! Tuon otan käyttöön ja jatkan samalla tällä "diivahuiskullani", jonka olen hankkinut ihan sitä varten, että saan amerikkalaistyylisesti kävellä huiskun kanssa lipastojen ohi ja huiskauttaa pölyt pois:)
  Minä olen myös jotenkin bloggerin arkkivihollinen, kun joitakin kommentteja laittaa suoraan roskapostiin eikä päästä minua enää kommentoimaan omalla nimelläni puhelimella, vain koneella.
  Mutta Teron vastaukset olivat ihania ja opena en olisi provosoitunut, vaan kehunut poikaa, koska selvästikin osaa paneutua asiaan, josta pitää yli kaiken:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irkku!

   Sustahan tulee näillä yhteisresepteillä oikein tuplasupersiivoaja 👍.

   Toivottavasti Tero lukee meidän ymmärtäväiset kommenttimme. Ja toivottavasti ylitiukka ope lukee ne myös 👍.

   Poista
 7. Kiitos, Susanna, hauskasta postauksesta! Nauratti monessa kohtaa. Hyvää marraskuun alkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!