perjantai 27. maaliskuuta 2015

Viimeviikkoisia telkkiä

Jo reilu viikko sitten on otettu nämä telkkien kuvat. Huomiseksi ei ole luvattu kuvauskelejä. Ulkona ajattelin kuitenkin olla, sillä Sääksikeskuksessa on kevättalkoot. Ei-aamuvirkkuna ihmisenä kello 8 alkavat talkoot eivät ole kaikkein omintani alaa, mutta silloin aloitetaan :-)

Huominen sade sulattanee lunta entisestään. Pääkaupunkiseudulla asuvilla työkavereilla on ollut lumettomia pihoja jo pitkän aikaa. Meillä pihamme on puoliksi sula. Huominen sulattaa siis yhä lisää.

Lauantain ja sunnuntain välinen kesäaikaan siirtyminen ei sekään ole suosikkini. se tarkoittaa tuntia aikaisempaa heräämistä, eikä se ole minulle yhtään luontevaa. Vaan vaihtoehtoja ei ole, joten herätään sitten. Lohduttaudun jämerästi sillä, että iltaisin valoisa aika lisääntyy tunnilla. Ja pääsiäinenkin on jo viikon kuluttua :-) Vapaapäiviin taivun notkeasti kuin mikäkin. Ei yhtään minkäänlaista vaivaa ;-)

14 kommenttia:

 1. Hyvin pysäytetty kuvaan telkän lähtökiihdytys.

  VastaaPoista
 2. Omalla vastuullahan ne telkät siellä ajelee :)

  VastaaPoista
 3. Tuo sää on pieni pettymys ja sen lisäksi siihen ei näyt 10 päivän sisällä tulevan juuri muutoksia. Ei kiva. Kesäaika on tosi huono keksintö. Valoisaa on jo nytkin ilman sitä. Pääsiäinen jee!! Meiltä löytyy ehkä ämpärillinen lunta pihasta. Karmean näköinen nurmikko tai siis kellertävä sekasotku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäaika tuo valoisamman illan, sade sulatti lumet. Kyllä tämä tästä :-)

   Poista
 4. On aina ilo käydä blogissasi; sinulla on niin ihania kuvia. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Telkät ovat laittaneet ihmisille varoituskyltit, jotta saavat itse rauhassa jarrutella.
  Kellojen siirto syksyin keväin tuntuu tyhmältä. Nythän siitä luopumista harkitaan EU-tasolla. Saisivat luopua. Ennen olin hyvinkin aamuvirkku, mutta nykyisin tulee joka ilta kuhkittua sen verran myöhään, ettei mielellään aamutuimaan nouse, ellei ole pakko.
  Huomenna sitten varaudutaan virpojiin. joten mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole ollut koskaan sen paremmin aamu- kuin iltavirkkukaan...Mutta silleähän ei mitään voi. Kellojen siirtämisestä on niin paljon enemmän haittaa kuin hyötyä, että siitä luopuminen olisi terveydellinen hyvä teko :-)

   Virpojia odotellessa - ihanaa viikonloppua :-)

   Poista
 6. Hienot kuvat! Kesäaikaan siirtyminen on minulle yhtä tuskaa, saisivat jo lopettaa moisen kellon siirtelyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sussi!

   Kesäaikaan siirtyminen ei ole minullekaan sujunut koskaan helposti, ei edes kohtuullisella ponnistuksella. Rytmini on aina sekaisin useamman viikon ja univelkaa kertyy... :-(

   Poista
 7. Upeat kuvat En tykkää minäkään noista kellon siirtmisistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irma!

   Tervetuloa kellonsiirtäjien vastustajien joukkoon ;-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)