maanantai 30. maaliskuuta 2015

Janakkalan ilmatilassa

Helsingissä oli jo aamulla maa valkoinen - ja märkä. Taivaalta satoi lisää räntää koko päivän ja maahan kertyikin aikamoinen kerros loskaa. Täällä kotonakin tihkuttelee lunta, mutta maahan ei ole kertynyt vielä mitään. Onneksi...

Eilen iltapäivällä (formulakisojen jälkeen ;-)) kävin katsastamassa lähialueen kevään tuloa. Janakkalan pelloilla ja ilmatilassa liikkui niin töyhtöhyyppiä kuin laulujoutseniakin. Töyhtöhyypät kisailivat ja esittelivät persoonallisia ääniään.

Oli hyvä, että kävin nauttimassa keväisestä lintutarjonnasta eilen, sillä tässä kelissä ei edes kesäajan tuoma lisävalo innosta lähtemään mihinkään kameran kanssa. Toivon, että säähän tulee pian jokin ylättävä, positiivinen yllätyskäännös. Tämä ei ole nautinnollista...

16 kommenttia:

 1. Kuvasi ovat nautinnollisia, mutta ulos katsoessa tulee ihan toiset aatokset. Lunta, lunta, lunta ja lisää vaan tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, between :-)

   Meillä on lumi muuttunut vedeksi... Ei ihan vielä kauneinta kevättä ;-)

   Poista
 2. Kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka tänään satoikin räntää. Rakas edesmennyt mummoni aina sanoi että keväällä uusi lumi on vanhan lumen surma, paitsi että nyt ei ollut sitä vanhaa lunta =D. Kovasti olit nähnyt lintuja. Minä näin lauantaina kurkiparven, vaan ei ollut kamera hollilla =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee se, kevät, vaikka minulle kelpaisi vallan mainiosti hieman ripeämpikin vauhti. Toisaalta, jos on oltava tällaista keliä, mieluummin nyt kuin sitten toukokuussa.

   Poista
 3. Upeita kuvia! Hieman laadukkaampia ku mun pokkarilla otettu kiurukuva :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna!

   Minäkin olen nähnyt kiurun, mutten saanut mitään kelvollista kuvaa siitä... :-(

   Poista
 4. Upeat lentokuvat!

  Täällä meillä on taas täysi talvi, eilen tuli lunta oikein kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sussi!

   Eilen illalla mekin saimme tänne ohuen lumipeitteen, mutta nyt se on poissa. Taivaalta tulee kesäisesti vettä ;-)

   Poista
 5. Näitä kuviasi on niin kiva katsella. Niissä on saavutettu hyvin tilanteen tunnelma.
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Mulle töyhtöhyyppä edustaa kevättä, joten kyllä se sieltä tulee, vaikka tällä hetkellä räntäsohjossa joutuukin kahlaamaan. :) Voi kun tulisi aurinkoinen keli pääsiäiseksi, muttei siltä näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näytä hyvältä auringon suhteen, mutta sekin kelpaisi, jos sade hellittäisi. Kummasti sitä oppii tinkimään näiden toiveidensa kanssa ;-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)