lauantai 28. maaliskuuta 2015

Talkoopäivänä sisätöitä ja telkkäparin seuraamista

Talkoopäivä Pohtiolammella Sääksikeskuksessa alkoi nihkeästi. Takana oli äärimmäisen huonosti ja pienissä palasissa nukuttu yö. Lisäksi vedin edellisen illan koiralenkillä vielä kunnon liparit ja kroppa on vieläkin kipeä sen seurauksena.

Aamu valkeni hurjan sateisena. Päivän mittaan sateen määrä vaihteli, mutta olin äärimmäisen onnellinen päästyäni sisätöihin :-) (Muu väki touhusi sateessa moottorisahan ja kaivinkoneen kanssa). Siivosin ylätornin (valokuvaajille) ja yleisötornin. Isoin urakka oli ikkunoiden peseminen. Niitä riitti... Meidän perheessä mies on hoitanut vuosikausia ikkunoiden pesun, joten tämä rupeama oli kaikin puolin historiallinen ;-)

Toisaalta pesurupeama oli henkisesti elvyttävä: telkkäpariskunta asettui lähimpään altaaseen uiskentelemaan ja sain ihailla (ja hetken kuvatakin) niiden taivalta melkein koko talkoorupeaman. Sen lisäksi minua ja muita talkoolaisia hemmoteltiin tuhdilla aamupalalla, maittavalla lounaalla ja vielä elvyttävällä iltapäiväkahvilla päivän mittaan. Nyt on hyvä mieli - ja huomenna lihakset varmastikin kipeät ;-)


16 kommenttia:

 1. Hienoa, kun osallistuit talkoisiin!
  Mukavia kuviakin sait!
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno päivä se sitten oli säästä ja talkootyöstä huolimatta ;-)

   Poista
 2. Talkoista tulee yleensä hyvä mieli kipeiden lihasten vastapainoksi :) ja jotenkin poikkeuksellisen kivoja kuvia nuo telkät, kun sataa! Yleensä kun ei olla kuvailemassa sateella... koiraskin näyttää pyydystävän sadepisaroita nokkaansa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiras tosiaan pyydysteli sadepisaroita muutamaankin otteeseen ;-)

   Poista
 3. Kylläpäs on hienoja kuvia sinulla jälleen. Mukavaa palmusunnuntaina!

  VastaaPoista
 4. Ikkunanpesu ei tosiaankaan ole niitä toivotumpia hommia. Vaan hienoja maisemia ja mielenkiintoisia näkymiä välillä katsellessa ikäväkin puuha sujuu rattoisasti.

  VastaaPoista
 5. Hienot kuvat! Tärkeää työtä teit siellä!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)