sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kolmen blogin haaste

Stalkkeri blogista Rusakko lintulaudalla haastoi esittelemään kolme blogia, joista pidän. Ja luonnollisesti haaste siirtyy heille eteenpäin kolmen blogin esittelyn muodossa :-)

Tanssivat puikot:Ihania neulomuksia, joita en koskaan yritäkään tehdä, ovat liian vaikeita minulle. Mutta tykkään itse kiusata talvista käsityöinnostustani uusilla ideoilla ja visuaalisilla pienillä iloitteluilla. Tämä blogi muistuttaa minua siitä, miksi sukkien neulominen läheisille on mahdottoman hauskaa.

Askartelin itte:Tässä blogissa on maisemia, joita minulla ei ole, tekemisiä, joita en juurikaan tee ja käsitöitä, joita en harrasta (minä en ompele). Siksi se on niin ihanaa vaihtelua ja piristystä. Hyvän tuulen blogi :-)

 Rannalta katsoen:Rehellistä puhetta arkisen oloisista asioista, joiden taustalla on kuitenkin usein mahdottoman hyvin ajateltuja ajatuksia, viisaita mietteitä. Täällä ollaan ajan tasalla ja otetaan kantaa, jos tuntuu siltä.

11 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista. Vastaan kyllä, kunhan sopiva hetki tulee.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susanna, kauniista sanoistasi ♥ Koitan vastata tähän jossakin vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Yksi tuttu blogi löytyi näistä! ;) Kivoja valintoja, kivassa haasteessa. Tosin on hankala valita niitä kolmea mieluisinta, kaikissa blogeissa on jotain kivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa :-)

   En yritä löytää kolmea mieluisinta, vain kolmea mieluisaa. Silloin jää hyvin tilaa sen hetken fiiliksille. Kaikki mieluisat blogit löytyvät ennemmin tai myöhemmin kuitenkin tuolta sivupalkistani :-)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Ei ne mun neuleet ole mitään vaikeita, ihan vain oikeita ja nurjia ja vähän kavennuksia ja lisäyksiä. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)