maanantai 22. kesäkuuta 2015

Junalippuja ja kuikka

Väkersin eilen pitkään junalipun tilauksen kanssa, sillä kovin nopeasti selvisi, että veturitarjouksista yksittäiset liput ostamalla säästää sievoisen summan kahden viikon kausilipun hintaan verrattuna. Ja minuahan ei estä säästämästä mikään ;-) Niinpä minulla on nyt paikkaliput kausilipun sijaan loppuviikolle ja ihan lähipäivinä ostan seuraavankin viikon liput. Aikaa menee, mutta siinä pääsee hyvin tuntipalkoille :-)

Katselin fb:n kuvista, että kurjen poikaset ovat kasvaneet taas hurjasti. Heti seuraavan sopivan valoisan illan tullen menen kameran kanssa seuraamaan tilannetta. Tänään oli synkkää ja pilvistä - ennen kuin alkoi satamaan oikein kunnolla.

Enää puolitoista viikkoa kipsin poistoon - ja kesälomaan. Sitten viimeistään voisivat helteet alkaa :-) Tai edes kunnon kesä...18 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kuva kuikasta! Minä en ole päässyt kuvaamaan niitä vielä kertaakaan. Mukava kuulla, että pääset kohta kipsistä eroon. Toivon myös että ilmat jo lämpenesivät =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katinka!

   Niitä kesäisiä säitä odotellessa ;-)

   Poista
 2. Hieno kuva!
  En ole vielä tänä kesänä kuikkaa tavannut, mutta ehtiihän tässä kun pääsee sinne niiden pesimispaikoille. On muuten meidän maakuntalintu. Kaakkurin näkeminen oli kyllä huikeaa sillin äitienpäivänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole kaakkuria päässyt vielä tapaamaan, on ollut varmasti elämys :-)

   Poista
 3. Tulin vastavuoroisesti tänne katsomaan ja onpas täällä hienoja luontokuvia.

  VastaaPoista
 4. Tänään on luvattu jo +21 C, joten kyllä tästä kesä tulee, kun sinullakin on loma tulossa :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kuva! Kyllä lämpimät kelit vielä saapuvat

  VastaaPoista
 6. Hieno kuva kauniista linnusta! Minäkin harrastan tällä hetkellä lipunhintojen vertailua, mutta lentolippujen. Uskomatonta miten paljon voi säästää kun klikkailee... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tarja!

   Vertailu kannattaa niissäkin. Meno lentäen Rovaniemeltä Helsinkiin on moninverroin kalliimpi kuin menopaluu yhteensä... Ihan esimerkkinä vain.

   Poista
 7. Sitä kunnon kesää todellakin odotellessa! Taitaa olla kuikkakin samaa mieltä.

  VastaaPoista
 8. Suosikkilintuni kuikka. Komea kuva.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)