lauantai 22. kesäkuuta 2019

Arvonnan tulokset ja alppiruusupuistoa

Kesäkuun alussa käynnistetty arvonta on nyt suoritettu. Mieheni toimi 'onnettarena' (onko tuohon muuten mitään neutraalia sanaa?) ja Muumi-kortit voitti Cheri! Lämpimät onnittelut :-)

Lohdutuspalkintona arvottiin neljä Pentikistä ostettua korttia, joiden saajaksi nousi Helinän lappu. Onneksi olkoon Helinällekin!

Lähettäkää osoitteenne minulle osoitteeseen susanna.hietanen.oma@gmail.com, niin saatte postikortit käyttöönne :-)

Viikko sitten kävimme tyttären kanssa Haagan alppiruusupuistossa. Se sijaitsee ihan tyttären kodin lähellä. Olen käynyt siellä kerran sellaisena aikana, kun kukinta oli jo ohi. Olipa hienoa nähdä koko puisto ihan kukoistuksessaan. Viikkoa aikaisemmin kukat olisivat olleet ehkäpä vieläkin komeammassa kunnossa. Nyt joidenkin kukinta oli väistämättä jo hieman ehtoopuolella. Tärkeintä oli kuitenkin yhteinen aika, viis siitä, että joidenkin kukkien aika oli jo mennyt.

Paikalla oli väkeä aivan mahdottoman paljon. Kuvien ottamiseen sopisi varmasti parhaiten varhainen aamu tai myöhäinen ilta, jolloin väkeä olisi vähemmän ja tilaa enemmän. Mutta nyt tyydyttiin tähän. Muutamia kuvia saatiin väen paljoudesta huolimatta :-)


Ihania kesäpäiviä!

10 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis malli sulla on! Ihanaa, että antaa julkaista kuviaan... isännällä olis meän tytössä kans kaunis ja luonteva malli, mutta se on niin kamalan kriittinen omia kuviaan kohtaan. On niitä siellä kuvatoimistossa vissiin pari.

  Haagan alppiruusut on tuttuja nuoruudesta, kun pyöräilin työmatkoja Malminkartanosta Ilmalaan... ihana paikka ja ideana kiva, avata yleisölle kasvinjalostuskokeilualue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, RH :-)

   Meillä on tällainen (tyttären ehdottama) sopimus, että otan kuvia hänestä ja hänelle ja voin ottaa samalla kuvia ihan itsellenikin. Ja kaikkia kuvia voin käyttää sitten itsekin.

   Ikä ja kokemukset ovat tuoneet hänelle suvaitsevaisuutta itseään ja omia kuviaan kohtaan. Toki hän on vieläkin tarkka siitä, millaisia kuvia hän itse itsestään julkaisee.

   Poista
 2. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihanat kukat ja ihana malli!
  Valitettavasti kaikki alkukesän kukat ovat jo kukkineet, jopa osa keskikesänkin kukista. Ei mikään kukoista juuri viikkoakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirlah!

   Meillä on nyt pionien ja valamonruusujen aikaa. Lehtoakileijatkin ovat vielä ihan kuosissaan.

   Ikävä kyllä vuohenputkikin kukkii aika loisteliaasti juuri nyt :-(

   Poista
 4. Onpa taidolla otetut kuvat. Kirkkaassa valossa se ei ole helppoa, mutta hyvin olet onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taitoa on hitunen, mutta raakakuvat ovat se varsinainen pelastus. Niissä saa valon ja varjon kamppailua tasattua luonnollisesti ja vaikkapa alue kerrallaan.

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)