torstai 11. heinäkuuta 2019

Hääpäivä ja valkohäntäkauriita kovin kaukaa

Tänään juhlistamme mieheni kanssa 32. hääpäiväämme :-) Yhteistä taivalta on kertynyt yhteensä 38 vuotta, mikä on sinänsä käsittämätöntä, sillä enhän minä ole vielä edes noin vanha! Vai olenko?

Työpäivän jälkeen kävimme ravintolassa syömässä hyvin ja käytiin ostamassa kotiin ravintolassa uudeksi tuttavaksi tullutta punaviiniä. Mahtava mies minulla, täytyy myöntää. Ja upeaa on ollut meidän yhteinen matkamme :-)

Se siitä romanttisesta pläjäyksestä ;-)

Eilen kävin työpäivän jälkeen päivystämässä pellon laidalla. Keli oli niin komea, että eläimet eivät tulleet tykö. Allergialääkkeenikään eivät ihan riittäneet moiseen siitepölyhuumaan, lyhyempi päivystäminen olisi ollut parempi ;-)

Valkohäntäkauriit pysyivät kaukana, mutta saapuivat kuitenkin paikalle. Usein huomaan niiden vain ilmestyneen jostain, mutta silloin, kun olen päässyt todistamaan niiden pellolle saapumista, meno on aina yhtä hosumista. Ihan kuin olisivat juosseet ja pomppineet täysillä eteenpäin ja vasta 50 metrin päässä pellon puolella huomanneet, että HUPS, nyt ollaankin tällaisessa paikassa. Vähän kuin teatterinäyttämön kulisseista joku tönästäisiin yhtäkkiä lavalle parrasvaloihin - OHO!

Tuota laitumelle saapumista en ole koskaan päässyt kuvaamaan - se tulee kirjaimellisesti niin puskista. Tässä tilanteessa heinää on jo maisteltu ja päätetty siirtyä vielä vähän eteenpäin.


Välillä toinen näytti kadonneen täysin, mutta olikin vain matalana huilimassa. Näin kävi useampaankin kertaan.


Huilihetket olivat lyhyitä ja sitten taas syötiin sen verran, mitä paarmojen ja muiden kiusankappaleiden häirinnässä pystyi. Hännät viuhuivat tiheään ötököiden karkoittamiseksi.Lehmiä oli laitumella tuossa aivan vieressä. Ne piti ohittaa, jos aikoi päästä pellolla eteenpäin.Aikansa loikittuaan kaurispari jähmettyi hetkeksi täysin. Taakseni (kauas) oli ilmestynyt kolmas valkohäntäkauris, jota nuo kaksi jäivät tuijottelemaan. Kaksikko päätti sitten tovin jälkeen jatkaa matkaansa toiseen suuntaan.


Upeita eläimiä - kaukaakin :-)

19 kommenttia:

 1. Onnea hääpäivänänne oikein paljon!

  Ihania kauriita ja niin hienot kuvat!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hääpäivän johdosta! Ihanat kauriit!

  VastaaPoista
 3. Oo, onnea teidänkin hääpäivälle. Olet ainoa muu nyt jonka tiedän, jolla on samana päivänä hääpäivä kuin meillä. ❤️❤️❤️❤️❤️ Meillä päivä meni ihan arjen pyörteissä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Una!

   Työpäivä meilläkin oli ensin, tuo ravintolakäynti oli se hääpäiväekstra.
   Ei aina voi olla pelkkää juhlaa :-)

   Poista
 4. Onnittelut hääpäivänne johdosta!
  Meillä on hääpäivä huomenna ja aviossa oltu 33 vuotta. Ja yhteistä taivalta 37 eli vähän vähemmän kuin teillä. Aina puhutaan siitä, että puolet avioliitoista päättyy eroon, mutta minusta pitäisi ajatella niin, että puolet avioliitoista kestää eliniän, eikö?
  Kauriit ovat aina yhtä siroja ja kauniita. Ja olipa hauska tuo kuva, missä ne ovat lehmien kanssa samalla laitumella!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Blue Tit!
   Ja oikein lämpimät onnittelut teille teidän hääpäivänne johdosta!

   Olen samaa mieltä, että tästä pysyvämmästä puolesta voisi myös puhua enemmän.
   Enää ei kuitenkaan ole pakko olla naimisissa, jos homma ei pelitä, niin kuin joskus muinoin.
   Yhdessä pysyminen ei tapahdu vahingossa :-)

   Poista
 5. Hauska kuvasarja ja onnittelut hääpäivän johdosta. Pitkä liitto teilläkin jo.

  VastaaPoista
 6. Oi, myöhästyneet mutta sitäkin lämpimämmät onnittelut! On siinä ollu urakkaa teillä :)

  VastaaPoista
 7. Tuo pellon sänkiraidoitus on hieno tausta kauriille.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)