lauantai 25. tammikuuta 2020

Ihana aurinko näyttäytyi oikein kunnolla!

Päivä oli taas tovin pitempi kuin aikaisemmin ja keli mitä parhain. Luonnon valoterapia on parasta, mitä markkinoilta saa. Ja se tehoaa, vaikkei sitä kuvittelisi tarvitsevankaan ;-)

Hyvä auringonvalo vastaa montaa hymyä. Siksi aurinkoisten päivien kuvia kannattaa tuijotella paljon ja usein.

Ison univajeen keskellä (heräsin liian aikaisin, mutta onneksi onnistuin ottamaan päiväunet) valo ja upea luonto piristivät aivan mahtavasti. Valo pursuaa elämää ja energiaa. Ei aina tarvitse edes olla ulkona. Kunhan näkee ulos ja valoon :-)

Valkohäntäkauriit lepäilivät pellolla. Ihana näky :-)





Reissun jälkeen oli ihanaa ottaa päiväunet vastapainottamaan heikosti nukuttuja öitä. Olipa hyvä päivä!

6 kommenttia:

  1. Olen aina ennen nukkunut hyvin, missä ja milloin vaan. Nyt vaihdevuosien vuoksi hyvät yöunet ovat enempi harvinaista luksusta. Osaksi tietysti vaikuttaa uneen stressi, mutta yleensä en ole senkään antanut nukkumiseen vaikuttaa. Yllättävästi myös tänään on ihan valoisaa! Mahtavaa!! Sitten onkin tiedossa hämäriä päiviä niin pitkälle kun ennuste yltää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen varhaisteinistä lähtien ollut heikko nukkuja. Siksi tarvitsen untaa määrällisesti enemmän, sillä unen laatu on huteraa.

      Tänään en ehtinyt juurikaan valon iloitteluun mukaan. Onneksi eilisestä jäi hieman varastoonkin ;-)

      Poista
  2. Lauantai oli oikein hieno valoterapiapäivä! Kannatti ainakin täällä ulkoilla, sillä tänään ei näkynyt auringosta pilkahdustakaan. Kauriitkin nauttivat lämmöstä ja antoivat sinun kuvata heitä. Saitkin hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauriit selvästi nauttivat auringosta, vaikka lämpötila olikin nollassa. Hiiviskelin sellaisten heinäpaalipillereiden takana ja onnistuin pysymään kohtuullisen huomaamattomana :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!