perjantai 12. kesäkuuta 2020

Mussalon kallioilla kelpaa olla :-)

Eilinen ja tämä päivä kuluivat rästiin jääneiden lomapäivien pitämisen merkeissä. Eilen kävin mm. Kotkan Mussalossa Santalahden luontopolulla ja tänään olemme saaneet tyttären seuraamme pariksi päiväksi.

Santalahden luontopolku oli mahdottoman iloinen kokemus ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille Kotkan seudulla liikkuville. Kun ottaa eväät mukaan, voi nauttia upeista maisemista ihan rauhassa :-)

Kirjoittelen Mussalon reissusta myöhemmin lisää. Tällä kertaa osui käsittämättömän tuuleton merenrantapäivä.  Meri oli melkein tyyni ja minulla oli kovasti kuuma ;-)


Viikonlopuksi on luvattu mahtavaa säätä. Mitä on ohjelmassasi?

5 kommenttia:

  1. Oi, näyttää mukavalta paikalta! Minä haaveilen, että huomenna olisi sopiva aika tehdä yölinturetki saaristoon, mutta moni tekijä vaikuttaa - ei saa olla liian väsynyt, vaan pitää olla virkeä ja motivoitunut. :D

    VastaaPoista
  2. Kotka on ylipäätään mukava paikka retkeillä. Mussalossa en ole käynytkään. Kallioisen merenrannat houkuttelevat istumaan ja vain katsemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotka oli ensimmäistä kertaa reissulistallani. Kannatti käydä :-) Kohteina minulla oli Mussalo ja Valkmusan kansallispuisto.

      Poista

Kiitos kommentistasi!