tiistai 6. lokakuuta 2020

Svedjehamnin satamassa

Raippaluodolla suunnistettiin merelle asti. Kohteena oli Svedjehamn Björköbyssä. Venesatama oli kaunis, erityisesti kohteena ollut Saltkaretin näkötorni oli ihan siinä vieressä. Sen näköaloista seuraavassa julkaisussa.

Svedjehamnissa matkailuauton astinlauta jäi jumiin ja aiheutti jatkuvan huutavan hälyytyksen. Tilanteeseen oli siis pakko reagoida. Mies keksi kuin keksikin ratkaisun, jolla astinlauta ei ollut käytettävissä, mutta jonka myötä meidän ei tarvinnut kuunnella ylimääräisiä hälyytyksiä. Helpotus oli suuri. Samaan aikaan oli iso huoli siitä, kuinka kestävä tuo väliaikaisratkaisu olisi ja joutuisimmeko jopa keskeyttämään matkamme sen korjaamiseksi.

Tämän kohteen jälkeen suuntasimme Poriin suunniteltua aikaisemmin ihan varmuuden vuoksi. Mutta muutokset suunnitelmiin ovat matkailun arkea, niitä ei kannata pelästyä tai arastella.

Kuvia Svedjehamnista:









10 kommenttia:

  1. Matkailuautolla pääsee ihailemaan kauniita paikkoja ja mikä parasta sillä voi viipyä noissa paikoissa vähän kauemminkin. Hyvä että saitte väliaikaisesti korjattua vian.

    VastaaPoista
  2. Kauniita merellisiä syyskuvia! Kyllä sykähdyttää katsoa näitä, ovat niin samankaltaisia kuin Ohtakarila Lohtajalla. Sielläpäin on äitini suku ja kaipaan sinne taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselinpa kartan kautta, missä paikka on ja ainakin kartan välityksellä se näyttää upealta. Täytyy ehdottomasti pistää vierailulistalle :-)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Silmä lepää ja mieli hymyilee noissa maisemissa :-)

      Poista
  4. Todella hienoja maisemia! Teillä on ollut upea reissu pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli todella mahtava reissu :-)
      Vähitellen puran matkalta otettuja kuvia kuvajonosta katseltaviksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi!