maanantai 17. kesäkuuta 2024

Vuorovaikutusta ja loppusijoituspaikkaa (+ vesimyyrä!)

Mietiskelen sitä, miten kohtelemme toisiamme. On jotenkin todella helppoa ja kutsuvaakin olla katkera ja vihainen, kun kaikki ei suju mukavien suunnitelmien mukaan. Silloin voi(jos niin haluaa) pysäyttää oman mietiskely- ja analysointiprosessinsa siihen vaiheeseen, eikä tarvitse miettiä jatkoa ja seurauksia.

Melkein yhtä houkuttavaa saattaa olla vetäytyvä. Kun vuorovaikutus muiden kanssa ei onnistu toivotusti, voi olla turvallista vetäytyä "Minä nyt vain olen tällainen" -kortin taakse. Sekin on ehkä tavallaan parempaa kuin ottaa kannettavakseen kaikkien muidenkin synnit teemalla "Olisin ehkä voinut estää jotain". Kaikkien odotusten ja suositusten vastaisesti haaveilen hiljaisesti pienen metsän ostamisesta. Ihan suojeltavaksi. Rahaa ei ole vielä, mutta aina on lupa haaveilla 🥰.

Toki haaveilen myös rauhallisesta ja kannustavasta loppuelämän asuinpaikasta. Mitä kaikkea voisi ollakaan valittavana, kun työpaikka ei enää määräisikään mitään?


Meidän lammessamme häärii nähtävästi aika monta vesimyyrää. Pöllöillä voi olla hyvä ruokatalvi tulossa. Tässä pari kuva kovasti piilossa hämyilleestä veijarista 💖
12 kommenttia:

 1. Hei, haaveita on hyvä olla. Ne auttavat katsomaan eteenpäin eikä menneet asiat kummittele liikaa mielessä. Sinulla hyviä pohdintoja. Sait napattua kuvan veijarista, vaikka sitä ei ole helppoa nähdä. Hyvä jos maistuu pöllöille👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ansku!

   Pöllöt kaipaavat aina hyviä myyrävuosia. Nyt näyttää olevan sellainen 👍

   Poista
 2. One should never stop dreaming and simply accept that some dreams will not come true. Life would be dull without irrational expectations from time to time.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Juhannusviikkoa Sinulle 🥰 - Suvi -

  VastaaPoista
 4. Haaveita saa olla.
  En ole koskaan nähnyt vesimyyrää.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Niinpä, tulevaisuudesta on kiva haaveilla ja miettiä, mitä sitten, kun työelämä jää taakse. Metsän suojelu ei ole ollenkaan hullumpi idea, kannatan.
  Vesimyyrää en minäkään muista nähneeni, mutta maamyyrän tekemiä jälkiä on tänä vuonna näkynyt puutarhassamme enemmän kuin tarpeeksi.
  Mukavan rentoa keskikesän juhlaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!