perjantai 10. kesäkuuta 2016

Pieni takapakki, mutta kyllä se tästä

Poskionteloiden tulehdus ja antibioottikuuri. Keskiviikkona lämpö nousi taas ja poskiontelot olivat jo selvästi kipeitä. Ei ole ollut mikään helppo rasti tämä flunssa.

Toisaalta olen potenut tautiani kipeästi vasta reilut kaksi viikkoa ja pinnani on kärynnyt jo vaikka kuinka useasti. Kuinka pientä onkaan vaivani, jos vertaa jonkun pitkäaikaissairaan elämään. Hävetää kärsimättömyyteni, mutta huomaan suorittavani aktiivisesti ja määrätietoisesti parantumista. Se, etten onnistukaan siinä, herättää äkäisen karhun sisälläni.

Minä tiedän, että joitain asioita ei voi ohjailla eikä hallita. Itse asiassa aika harvoja asioita voi ohjailla. Silloin kun ei voi ohjata omaa elämäänsä, on ihan mielestäni ihan ok mennä ajopuuna jonkin aikaa. Joskus se säästää voimia. Etenkin silloin, kun lopputulos on kaikesta yrittämisestä huolimatta sama.

Tänään olen kuitenkin jaksanut jo pläräillä vanhoja valokuviakin. Toki päikkärit on nukuttu, mutta silti ihan hyvä saavutus. Minä kun tuppaan vajoamaan koomaa muistuttavaan olotilaan aina sairastuessani.

Iloitaan siitä terveydestä, mitä meillä on :-)18 kommenttia:

 1. Sanon tähän että Aamen. Ja ei, en ole uskonnollinen, joskus ajopuuna ajelehtiminen vaan on paikallaan. Sitten ehtii ehkä vähän punoa suunnitelmia :-). Paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anonyymi :-)

   Antibiootit näyttävät tehoavan ja elämä näyttää kauniimmalta :-)

   Poista
 2. Moi. Jopas on tintti saanut ison toukan. Terkkuja.

  VastaaPoista
 3. Moi. Kylläpäs tintti poseeraa hienosti ateria nokassaan.

  VastaaPoista
 4. Paranemista toivottelen!

  Tintillä ruokaa suussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rantakasvi!

   Poikaset huutelevat kaikkialla ruokaa :-)

   Poista
 5. Todella pikaista paranemista! Kiva tintti. Niin ilmeikäs.

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Onpa herkullisen näköinen saalis hänellä :)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä taudin selätykseen! Olen samanmoinen flunssan sairastaja, en tykkää sairastella :) Vaikka tiedostaa, että flunssa menee ohi ja on loppujen lopuksi pieni vaiva, sitä haluaisi vaan olla terveenä ja mennä ja tulla tavalliseen tapaan. Se on inhimillistä :)

  Kyllä se siitä, pääset nauttimaan kesästä vielä moneen kertaan :)

  VastaaPoista
 8. Paranemisen tuulahdus vierellesi!
  Ihana tintti!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)