torstai 1. maaliskuuta 2018

Vielä reilu vuorokausi aikaa osallistua sukka-arvontaan!

Vielä on siis reilu vuorokausi aikaa osallistua sukka-arvontaan täällä: http://luonnonluomaa.blogspot.fi/2018/02/toinen-sukka-arvonta.html.

Pari päivää sitten sain valmiiksi uudet toimistosukkani, jotka kuvasin tänään kännykällä autenttisessa ympäristössä :-) Sukat ovat oikeasti tumman, tumman siniset. En jaksanut säätää kännykameran kanssa tuossa. Mutta tältä siis näyttävät.


Tuo iso keskimmäinen palmikko oli ihan uusi kokeilu, lainasin mallia jostain muusta ohjeesta. Aika tiiviiksi pakkaa tuo palmikko, muutaman silmukan olisi voinut laittaa lisää puikoille näin jälkikäteen ajateltuna. Mutta toisaalta nämähän venyvät kyllä :-)

Aikaisemmin otin toiset toimistosukat itselleni tuolta valmiiden sukkien korista. Nämä valepalmikkosukat valitsin silloin. Nämäkin ihan aidossa työympäristössä kuvattuna kesken työn touhun :-)


Meidän uudet toimitilamme ovat aika monipuoliset ja työtä voi tehdä pöydän ääressä istuen tai seisten tai sitten sohvalla tai jopa keinutuolissa istuskellen. Miten vain työt parhaiten sujuvat :-)

Pakkasta meillä oli tänä aamuna peräti 26 astetta. Ei ihan tuikitavallista hämeenlinnalaista talvisäätä ;-) Mutta aurinko laski vasta lähempänä iltakuutta. Päivät pitenevät ja valoistuvat. Kevättä pukkaa ihan juuri nyt :-)


7 kommenttia:

 1. Ihanat sukat. Ja mä vasta "painiskelen" kantapään kanssa. Eli en osaa sitä. Mutta jahka saan kaksi vartta siihen pisteeseen, niin mulla on tiedossa 2-3 henkilöä ketkä opettaa. Mutta en noin kauniita sais aikaseksi. Kärsivällisyys ei kai riittäis, kun pitää tehdä kaksi kappaletta (onneksi ei ihmisellä ole 4 jalkaa :)

  VastaaPoista
 2. Jopas ovatkin kauniit toimistosukat! Varpaat pitää olla lämpimässä ja täällä Tampereen toisella puolen pakkasta riittää, onneksi aurinko lämmittää mukavasti!

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat kaunis malli. Aurinkoista päivää sinulle Susanna :)

  VastaaPoista
 4. Sukat ovat upeita. Ja näinä päivinä todella tarpeen.

  VastaaPoista
 5. Höh, miten on mahdollista että nuo alimmat sukat ovat lähestulkoon samanlaiset kuin pojalla. Upeita silti.

  VastaaPoista
 6. Ihania sukkia! Täällä oli aamulla -25, kyllä on pakkasta riittänyt viime päivinä:) Oikein leppoisaa viikonloppua ja mukavaa alkanutta maaliskuuta♥

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)