torstai 11. joulukuuta 2014

Joulumietiskelyä

Säätiedotuksen mukaan lauantaina pääsee tekemään lumipalloja ja sunnuntaina on kaunista talvikeliä. Kelpaa minulle :-)

Joulua olen ajatellut pikkuisen, muutaman kynttilän ja itse neulotun sukkaparin verran. Ja juu, olemme suunnitelleet aattoiltaakin. Haemme anopin meille joksikin aikaa aattoiltaa viettämään. Ollaan taas koossa niinkuin aikaisempinakin jouluina.

En ole ollut enää pitkään aikaan kodin koristelija. Kun lapset olivat pieniä, koristelin kovasti. Nyt joulusta nautiskeleva tyttäremme saa päättää, millainen joulukoti tänne laitetaan. Minä katson kyllä mielelläni kaikkea, mitä muuta haluavat tänne laittaa :-)

Minun jouluni johtotähtiä ovat rauhallisuus, kiireettömyys, läheiset ja nautiskelu. Kaikki muu sitten tulee niinkuin on tullakseen :-)

Monesti haluan joulun lomailujen jälkeen myös uudistaa elämääni. En tee varsinaisia uudenvuoden lupauksia, mutta yritän tarkistaa elämäni suuntaa ja valintojani.  Olen nyt jo prosessoimassa sitä, mitä haluan tehdä ensi vuonna toisin. Mitä haluan tavoitella ja muuttaa elämässäni. Levon jälkeen jaksaa aina paremmin suunnitella ja aloitella uutta :-)9 kommenttia:

 1. Ylemmässä kuvassa näkyvät jopa pienet höyhenet tarkasti. Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Rauha ja kiireettömyys ovat minustakin parasta joulussa. Tosin turhan monesti minulla kuluu joulu kiirehtiessä sukulaispaikasta toiseen.

  VastaaPoista
 3. Voi kunpa tulisikin vähän lunta. Rauha ja levollinen olo, hyvä lukeminen ja hyvää ruokaa, niistä syntyy meidänkin joulu. Minustakin on mukava katsella kun mies tuo kuusen sisään ja koristelee sen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna näkee, mitä taivas tarjoaa. Mieluummin lunta kuin vettä...

   Poista
 4. Siinähän ne joulun eväät on, rauhallista oleilua, kenties hieman herkkuja, ulkoilua, kynttilöitä. Onneksi on nykyään kauniita led-kynttilöitä niin voin polttaa niitä muutenkin kuin ruokapöydässä. Lumi olisi mukaa.

  VastaaPoista
 5. Ihan mielenkiintoista kuvauksellista keliä on luvassa. Sitä odotellessa. Joulussa on monia ihania elementtejä! Lomaa, herkkuruokia, leivonnaisia, klassikkoelokuvia tv:ssä, glögiä, joulukoristeet, lahjat jne. Hmm...valmistelu voi välillä vähän ottaa voimille, mutta se on sen arvoista.

  VastaaPoista
 6. Voi söpöläisiä :) Vähän samanlaisia ajatuksia minullakin on joulusta. Muut saavat tänä vuonna koristella, jos haluavat, minulle kelpaa kyllä kaikki. On ihanaa kun joulun jälkeen on vielä viikonloppu, ettei tarvitse tapaninpäivänä miettiä seuraavaa työpäivää.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)