maanantai 15. heinäkuuta 2019

Maisemia metsästämässä - Akaalla

Kesäloma on nyt virallisesti korkattu :-) Uhrasin tänään kaksi tuntia vaateostoksille - tuloksena oli yksi deodorantti. Tuli juuri tarpeeseen, kun edellinen tuli kuitattua loppuun. Mieluisia ja tarpeellisia vaatteita ei löytynyt. Pitäisi löytyä sellaisia vaatteita, jotka tulevat tarpeeseen, tuntuvat ihanilta päällä ja saavat minut näyttämään upealta. Vaikea yhtälö, johon tänäänkään en löytänyt ratkaisua. En lähde sen enempää analysoimaan, mikä kriteereistäni osoittautuu vaikeimmaksi saavuttaa ;-)

Vuosiohjelmaan kuuluneen mammografiaseulonnan jälkeen keräsin kamerani ja lähdin katselemaan maisemia. Tuntui todella lomalta :-) Ei paineita, keli oli mitä miellyttävin ja oma olo oli positiivisen rento.

Viime vuosina olen tykästynyt suomalaiseen maalaismaisemaan. Lapsuudessa se tarkoitti hyttysiä ja muita hankalia 'kavereita'. Nyt on älliä ja keinoja hyttysten ja muiden kiusalaisten välttämiseen. Maisemat saavat ilman vanhoja, ikäviä mielleyhtymiä ihan uusia vireitä.

Tällä kertaa kävin Akaalla Pirkanmaalla, ihan tuossa lähellä.Sää oli puolipilvinen, mikä voi käytännössä tarkoittaa melkein mitä vain. Nyt siinä oli mukana myös valoa, mikä helpotti kuvaamista kummasti :-)

10 kommenttia:

 1. Upea kuva. Pilvet ovat ihan miellettömän upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sami!
   Tykkään niin kovasti näistä synkkien pilvien ja auringon pilkahdusten yhdistelmistä :-)

   Poista
 2. Hieno kuva, jossa ajattomuus on voimakkaasti läsnä.
  Akaa on nimenä jäänyt syvälle mieleen. Yhteen aikaan ratkoin usein sanaristikkoja ja Akaa oli yksi usein esiintyvistä sanoista.
  Mukavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Between :-)

   Akaa on minulle vieläkin vaikea ymmärtää. Toijalaa varsinaisesti taisi tuo alue olla.

   Poista
 3. Rauhoittavaa maalaismaisemaa.
  Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 4. No sentään ei menny kaksituntinen hukkaan, kun deodorantti löytyi :) Vaatteita ei löydy sillon, kun niitä lähtee ostamalla ostamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva oli, kun ei tarvinnut palata tyhjin käsin kotiin ;-)

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)