sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Joulun ja valon odotusta

Huomenna, maanantaina, on vuoden lyhyin päivä ainakin valoisuuden suhteen. Suunta on siis vain parempaan päin 😄.

Töiden kevennys ja joulun ajan juhlinta tulevat todella tarpeeseen. Jos kevennys ei osu ihan jouluun, niin toivottavasti johonkin tänne synkkyyteen kuitenkin.

Minkään loman elvyttävä ja palauttava vaikutus ei kestä kokonaista vuotta, ei edes puolikasta. Pieniä minilomia tarvitaan siis pitkin vuotta, toivottavasti sinulla on työssäsi siihen mahdollisuus.

En kuvannut mitään tänäkään viikonloppuna, sillä en nähnyt mitään riittävän mielenkiintoista riittävän hyvässä valossa innostuakseni kuvaamaan sitä. Sen sijaan puuhailin joulua edistäviä pieniä puuhailujani rennolla otteella ja hyvällä mielellä täällä sisällä.

Pidän joulun valmistelusta melkein enemmän kuin itse joulusta. Siksi käytän jouluvapaani mieluummin ennen joulua, en sen jälkeen (jouluvapaa tarkoittaa vuosilomista joulun aikaa varten pihistettyjä lomapäiviä).

Uskomattoman vanhat kurkikuvat löysivät tiensä näytölleni. Ja sitä kautta tänne tuomaan odotuksen fiiliksiä - kyllä se luonnon vuosikello tästä!



Upeaa joulun ja valon odotusta!


9 kommenttia:

  1. Päivät ovatkin olleet jo monta viikkoa harmaita ja suhmuraisia. Mutta valoa päin ollaan menossa. Eikä pimeys ja harmaus niin kauheasti haittaa näin joulun aikaan kun on kaikenlaisia valoja joka paikassa tunnelmaa tuomassa.
    Rauhallista ja mukavaa joulun aikaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kristiina!

      Keinovalojen lisääminen kannustaa kummasti jaksamaan tämän hyhmäisen ja pimeän vuodenajan ohi. Tammikuun lopulla on usein ihan parhaat talvikelit! Niitä odotellessa 😊🧡

      Poista
  2. Todella upeat kuvat ja oikein hyvää Joulun aikaa .

    VastaaPoista
  3. Niin suloinen kurki. Tänään kyllä huomasi, että päivä oli 5h 39 min "pitkä" :D. Minulla on ollut onnekasta ottaa rauhallisesti nyt joulukuussa. Itselleni joulu kestää sieltä marraskuun lopulta Nuutinpäivään noin suunnilleen :). Siihen mahtuu monta eri elementtiä ja touhua sekä rauhaa.
    Ihanaa joulunaikaa ja luovaa vuotta 2021! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ninnu!

      Meillä päivän pituus oli muutamaa minuuttia lyhyempi, vain 5 h ja 32 min. Rauhallinen tahti sopii ihan mahdottoman hyvin näihin hämärän pimeisiin päiviin. Ei näitä voi vain elää samalla tavalla kuin kesäisiä päiviä 🎄

      Poista
  4. Thank you very much, Agnieszka!
    Studies show that even looking at a picture of nature may improve your wellbeing and health 🧡

    VastaaPoista
  5. Hyvää joulua sinulle Susanna (toivotus näin aikaseen, jos vaikka muuten unohdan.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!