perjantai 15. heinäkuuta 2022

Tampereen lomamatka jatkui - lyhyestä tuli pitkä ja iloinen virsi

Ennen Näsinneulaa kävimme Tallipihalla ja Näsinneulan jälkeen suuntasimme hotellille, sieltä ostosreissulle. Hyvin vähän saimme ostettua mitään, mutta fiilis oli hyvä. (harvoin oma fiilikseni on hyvä ostosreissun jälkeen, nyt oli poikkeus, ei ollut tavoitteita).

Kaupunkiloman kärki oli hotelli ja sen korkeat kerrokset. Varasimme huoneen Tampereen Torni-hotellin ylimmistä kerroksista ja saimme huoneen kerroksesta 19. Jo aikaisemmin kuntoutuksen yhteydessä Triplassa yöpyessäni huomasin huikean näköalan toimivan itselleni yhtä hyvänä rentouttajana kuin hyvän luontoelämyksen.


Mielestäni varasin Twin-huoneen, jossa on kaksi erillistä vuodetta. Mutta King-huoneen saimme ja meille se sopi hyvin, olemme niin tottuneita reissaamaan ja majoittumaan yhdessä. Näköala oli mahtava, vaikka ikkuna oli huomattavasti Triplan hotellin ikkunaa kapeampi. Triplassa ei kuitenkaan ainakaan viime kerralla saanut varattua erikseen juuri korkealla olevaa huonetta. Oli hienoa, että huoneen sijainnin sai varmistettua jollain tasolla jo varausvaiheessa.



Käsienpesutilan sekä vaatekaappien tilan erotti makuutilasta hentoinen verhosermi. Tila tuntui isolta. Vessa ja suihku olivat omissa tiloissaan.



Näköala ikkunasta oli jotenkin rauhoittava jopa entiselle korkean paikan kammoiselle.


Syömässä käytiin sitten hotellin omassa ravintolassa, jossa oli huomattavasti rauhallisempaa kuin kauppakeskuksissa. Minun ruokani oli pinaattiravioleja paahdetulla vuohenjuustolla (tai jotain sinne päin). Hieman enemmän olisi ruokalistalla voinut olla esimerkiksi lihattomia ruokalajeja. Toki nytkin löytyi hyvä vaihtoehto - toisaalta sille ei enää löytynyt hyvää vaihtoehtoa.


Käytiin illalla vielä kattobaarissa 25. kerroksessa = Sky Bar. Tilasin sieltä alkoholittoman drinkin (joita oli valikoimassa vain kaksi!) nimeltä Blaablaa. Karpalomehu oli tuon kantava voima ja ihan kiva juoma. Mutta vain toinen kahdesta vaihtoehdosta? Normisti olisin ottanut varmasti alkoholillisen juoman, mutta väsyneenä päivän taivalluksista ja erinomaisesta ruoasta alkoholi ei ollut enää kutsuva vaihtoehto. Siksi siis Blaablaa 👍


Näkymät olivat upeat ja johonkin kellonaikaan asti tilaan oli pääsy kaikenikäisille. Poistuimme paikalta monen muun 'nuoren' kanssa.


Aamiainen tarjoiltiin samassa katutason ravintolassa kuin illallinenkin. tarjonta oli runsasta ja maittavaa.


Vielä viimeiset kuvat hotellin ikkunasta ennen siirtymistä Ikeaan ja sieltä kohti kotia.


Mahtava matka. Ihanaa rentoutta. Paljon vaihtelua. Upea seura. Sukellus toiseen ulottuvuuteen - yhden vuorokauden hinnalla monen monta. Miniloma voi oikeasti olla moniloma 🥰


11 kommenttia:

  1. Ihana elämys tuo hotelli tyttären kanssa <3

    VastaaPoista
  2. Teillä on ollut oikein laatuloma hyvässä seurassa.
    Kaupunkiloma hotelliyöpymisineen kotimaassa voi olla yhtä suuri elämys, kuin reissu ulkomaille. Tampereella on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että olen monesti pohtinut hotellin varaamista yhden päivän edestakaisen ajomatkan sijasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Between!

      Hotelliyön jälkeen on ehdottoman paljon virkeämpi seuraava päivä. Ja tietenkin vielä käydä jossain, mikä jäi ensimmäiseltä päivältä väliin.

      Poista
  3. Kiva kuulla Tampere-lomastasi! Itsekin olin Tampereella juuri, mutta emme yöpyneet hotellissa, vaan tavallisen kerrostalon huoneistossa. Tampere on kyllä ihana kaupunki - tykkään siitä enemmän kuin Turusta tai Helsingistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hitunen!

      Tehtiin ennen kaikkea itsellemme mahdollisimman helppo ja silti monipuolinen miniloma. Oli kivaa 🥰

      Poista
  4. Lomareissut ovat mukavia varsinkin hyvässä seurassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvässä seurassa paikasta kuin paikasta kuoriutuu esiin parhaat puolet 👍

      Poista

Kiitos kommentistasi!