perjantai 10. helmikuuta 2023

Sukka-arvonnan voittajat arvottu, Lahti-päivä ja ihanaa keliä luvattu lauantaiksi!

Sukka-arvonta on nyt suoritettu. Mieheni toimi 'onnena' ja poimi omilla kätösillään kullekin sukkaparille voittaja-arvan. Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnittelut voittajille.

Sukkapari A: SydänsukatVoittajaksi nousi Hippohiiren arpa, lämpimät onnittelut! Laitanpa tästä vielä sähköpostia postiosoitetta varten.


Sukkapari B: Kirjoneulesukat


Nämä sukat voitti Hilavitku, lämpimät onnittelut! Näistäkin laitan viikonlopun aikana vielä sähköpostia.


Ja sukkapari C: Tumman vihreät sukat raidoilla


Näille sukille mieheni 'Onne' (ei siis onnetar) arpoi voittajaksi Stanstan. Lämpimät onnittelut! Laitanpa tästä Stanstan blogiinkin viestiä.


Postiosoitteet voi lähettää minulle osoitteeseen luonnonluomaa@outlook.com 🥰.


Huomenna lähden Lahteen tervehtimään isää. Täytyy käydä matkalla suklaaostoksilla, kun en koskaan muista toimia etukäteen. Toki työrintamalla on ollut niin kiirettä, ettei vapaa-ajalla ole liiennyt energiaa juurikaan. Mihinkään siis.

Hieman tässä on totuttelemista siihen, että perillä on vain yhden vanhemman kohtaaminen. Toki myös vanhempien asuntoa pitää nyt perata sillä silmällä, ettei mitään tärkeitä muistoja tai vanhemmille tärkeitä tavaroita sujahda minkään tyhjennyssiivouksen mukana ulottumattomiin. Kaikkea 'turhaa' en yritäkään kuljettaa asunnosta ulos. Tyhjennyssiivous hoitaa sitten ne loput, mitä itse (tai veljeni perhe) ei päätä kierrättää tai ottaa omakseen. Meille ei kovin montaa tavaraa voi tulla ilman, että jotain pitäisi pistää entisistä tavaroista kiertoon. Säilyttämisen halu on jäänyt jotenkin itsestään aivan liian korkealle tasolle.


Viikonlopuksi on luvattu ainakin Hämeeseen luvattoman kaunista keliä. Suosittelen ulkoilemaan 💖. Pienikin valohoito ja alkaneen lintukonsertin kuuntelu tekee hyvää.

Mitä muuta luvassa viikonloppuusi?

22 kommenttia:

 1. Kauniit sukat saivat onnelliset voittajat! Toivottavasti isän luona vierailu oli molemmin puolin iloa ja lämpöistä tunnelmaa. Hienoa, että siellä on luvassa hyvää ulkoilusäätä - täällä Andalusiassa on menossa talven pahimmat myrskyt ja yhtään ei huvikseen viitsi ulos lähteä. Tänään ei onneksi ole satanut, mutta tuuli on ollut ihan myrskylukemissa. Mukavaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hitunen!

   Isän luona käynti oli iloinen ja lämminhenkinen. Ulkoilu jäi tältä päivältä väliin, ohjelmassa oli myös runsaasti isän ja äidin kodin siivoamista ja läpikäymistä. Aurinkoa oli kiva katsella välillä ikkunan läpi 🎇

   Poista
 2. Onnea kaikille voittajille! Joka sukkapari oli tosi kaunis. Ajele varovasti kun matkaat isääsi katsomaan. Mukavaa viikonloppua sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kristiina!

   Keli oli kaupungeissa liukas, maatiellä oli tasaisempaa.

   Poista
 3. Onnea voittajille. Ihania sukkia kaikki.

  VastaaPoista
 4. Helsingissä on huikea auringonpaiste, mutta meillä on tänään siivouspäivä. Olen palkannut tuttavani avuksi, joten siitä ei pääse nyt luistamaan lainkaan.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rouva Kepponen!

   Kuolinpesän möyrintää oli minunkin ohjelmassani isän vierailun lisäksi. Yhtään ei jäänyt aikaa eikä energiaa ulkoiluun. Mutta kauniista maisemista tuli iloittua matkoilla tuonne ja takaisin 🎈

   Poista
 5. Oli tosi kauniita sukkia ja varmasti onnellisia voittajia! Meillä oli eilen hautajaiset, joten nyt alkaa sitten meidän sopeutuminen arkeen ja siihen, että yksi on poissa❤️t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Irkku!

   Osanottoni vielä suruunne. Antakaa itsellenne aikaa 💖

   Poista
 6. Onnea hienojen sukkien voittajille!
  Toivottavasti Lahdessa on ollut tänään yhtä hieno ja aurinkoinen päivä, kuin täällä etelämpänä. Ulkoiltua tuli aamuisten lumitöiden merkeissä. Linnut tosiaan konsertoivat jo keväiseen tapaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Between!

   Lahdessa oli kaunis päivä. Ihailin sitä ajomatkoilla ja siivoamisen välissä ikkunan läpi 💖

   Poista
 7. Onnea voittajille.
  Kaunis sää houkuttelee ulkoilemaan. Lauantai ainakin oli aurinkoinen, ihanaa.

  VastaaPoista
 8. Ihania sukkia osaat neuloa. Täällä meillä ei ollut viikonloppuna aurinkoista, mutta silti hyvä ulkoilusää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marja!

   Iloa tuottavat harrastukset pitävät hyvää happea liikkeellä 💖

   Poista
 9. Kiitos, kiitos ja kiitos! Olen juuri laittamassa sinulle sähköpostia.
  Tuo raivaaminen on niin tuttua kahdelta edelliseltä Roi-reissulta, mutta eipä se sinua helpota. Voimia ja tsemppiä puuhaan!
  Aurinkoista ja sydämellistä ystävänpäivää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta!

   Oikein ihanaa ystävänpäivää sinullekin 💖

   Poista

Kommenttisi lämmittää aina mieltäni :-)